Το Πάσχα πλησιάζει κάνει την ανάγκη για Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ πιο έντονη. Εκμεταλλεύσου το!

Το Πάσχα πλησιάζει και κάνει την ανάγκη για Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ πιο έντονη. Εκμεταλλεύσου το!

ΝΕΟ μηχάνημα – επανάσταση της BIOTEK: MAESTRO!
20/03/2019
Beauty Greece Άνοιξη 2019 – Επιτυχία για την YPBA!
16/04/2019

Μπαίνοντας η Άνοιξη δεν φέρνει μόνο χαλαρότερη διάθεση αλλά και επιθυμία για αλλαγή στην εμφάνισή μας. Για σένα λοιπόν που είσαι άρτια επαγγελματίας στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ, σημαίνει πρακτικά πως θα δεις τον όγκο δουλειάς σου να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στη μεγαλύτερη ζήτηση θα πρέπει να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα αναλώσιμα και προϊόντα που θα χρειαστείς ώστε να μπορέσεις να βάλεις τα ραντεβού σου σε τάξη και να ικανοποιήσεις χωρίς παράπονα το κοινό σου.

Να θυμάσαι πως η ΒΙΟΤΕΚ, η κορυφαία ιταλική εταιρεία Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ, λόγω Πάσχα παραμένει κλειστή για ένα χρονικό διάστημα οπότε πρέπει από τώρα να ξεκινήσεις να προμηθεύεσαι ό,τι χρειάζεσαι!

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά στο 210 3000 409 καθημερινά 10.00 – 18:00 ή στο e-shop μας https://eshop.24beauty-academy.gr/! Επιπλέον, η Your Permanent Beauty Academy σου προτείνει να την επισκεφθείς στην έκθεση Beauty Greece 13-15 Απριλίου στο MEC στο περίπτερο 055 και να αγοράσεις προϊόντα Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ BIOTEK σε τιμή έκθεσης!

Περισσότερη δουλειά σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για δημιουργία. Εκμεταλλεύσου τη χαλαρή διάθεση των πελατών σου για να περάσεις κι εσύ όμορφα. Αν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, θα είναι μια πολύ παραγωγική και ευχάριστη περίοδος!