Πως θα αυξήσω το εισόδημά μου όταν τελειώσει η καραντίνα; | Your Permanent Beauty Academy

Πως θα αυξήσω το εισόδημά μου όταν τελειώσει η καραντίνα;

Τοποθέτηση βλεφαρίδων «One by One»
27/02/2020
Αύξησε τις γνώσεις σου μαθαίνοντας Microblading
26/05/2020

Ένα από τα ερωτήματα που κάνουμε στον εαυτό μας, όσο κρατάει η καραντίνα, είναι πως θα μπορέσουμε να αυξήσουμε το εισόδημά μας, όταν τελειώσει. Το πρώτιστο ζητούμενο αυτή την εποχή φυσικά και είναι η προστασία της υγείας μας. Η καραντίνα στο σπίτι, η απαγόρευση της κυκλοφορίας εκτός από βασικές κινήσεις, όσο απαραίτητη, μας έχει μειώσει τα έσοδά μας.

Τα κέντρα αισθητικής που αρκετές δουλεύουμε παραμένουν κλειστά ενώ οι πελάτισσες που έρχονταν σπίτι μας, ακυρώνουν τα ραντεβού τους. Μέσα σε αυτή την κατάσταση αποκλεισμού, το άγχος της οικονομικής αβεβαιότητας και η αναζήτηση λύσεων που θα ενισχύσουν το εισόδημά μας είναι πιο έντονα από ποτέ!

Την λύση σας την προσφέρει η Νο1 ακαδημία εκμάθησης ημιμόνιμου μακιγιάζ:  Με τα σεμινάρια της 24 Beauty Academy, μαθαίνετε τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ που θα απογειώσουν τα οικονομικά σας.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι στις top υπηρεσίες ομορφιάς που επιθυμούν γυναίκες & άνδρες, όλων των ηλικιών. Το τατουάζ φρυδιών, το μόνιμο κραγιόν, το ημιμόνιμο μολύβι ματιών,  ή αλλιώς permanent eyeliner, permanent makeup for lips και permanent makeup for eyebrows, προσφέρουν μη-επεμβατική διόρθωση των χαρακτηριστικών μας δίνοντας έκφραση, χρώμα, αρμονία με φυσικό τρόπο. Το κόστος των εφαρμογών κυμαίνεται μεταξύ 150 – 300 ευρώ για το πρώτο ραντεβού, ανάλογα με την κατάρτιση και τον εξοπλισμό της κάθε ειδικού pmu. Με ένα γρήγορο υπολογισμό, εάν προσθέσετε τις υπηρεσίες αυτές στο υπάρχον πελατολόγιο σας, είτε πρόκειται για κέντρο αισθητικής είτε για μεμονωμένες πελάτισσες στο σπίτι, πολλαπλασιάζετε τον ετήσιο τζίρο σας!

Δεκάδες επαγγελματίες pmu, έχουν τελειώσει τα σεμινάρια της ακαδημίας μας και έχουν ξεκινήσει μια επαγγελματική σταδιοδρομία που τους προσφέρει ικανοποίηση και αυξημένο εισόδημα!  

Ανάμεσα στα σεμινάρια που θα παρακολουθήσετε στην ακαδημία 24 beauty academy, είναι και το ολοκληρωμένο σεμινάριο ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών:

FULL BROW Basic Course Training για αρχάριους 

Πλήρης εκμάθηση των τεχνικών Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών και πρακτική εξάσκηση στις 3 βασικές τεχνικές “Ελαφρά Σκίαση”, “Τρίχα-Τρίχα” & “Μicroblading”, για αρχάριους. Κάλυψη όλης της θεωρίας με έμφαση στην πρακτική εξάσκηση σε χαρτί, λάτεξ και έως 3 φυσικά μοντέλα ανά εκπαιδευόμενη.

MΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ:

  • Δερματολογία & Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ
  • Προσωπολογία – Χρωματολογία – Χρωματότυποι εμφάνισης
  • Σχήματα προσώπου – Ιδανικές αναλογίες προσώπου
  • Αντισηψία – Αποστείρωση – Απολύμανση
  • Πρόληψη μετάδοσης μολυσματικών νοσημάτων
  • Αλλεργική αντίδραση – Πρόληψη & αντιμετώπιση
  • Ιατρικό ιστορικό του πελάτη
  • Ιατρική προσέγγιση του Ημι-μόνιμου μακιγιάζ με βάση την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και την πολυετή εμπειρία της pmu trainer Natalia Babenko
  • Πρακτική άσκηση σε χαρτί, latex και πολλά φυσικά μοντέλα ανά εκπαιδευόμενη

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στην ακαδημία μας τα προϊόντα, εργαλεία, μηχανήματα και τα μοντέλα που χρησιμοποιούμε  στις εκπαιδευόμενες παρέχονται δωρεάν, κάτι που σε άλλες σχολές χρεώνεται μέσα στο κόστος, ενώ μετά την εκπαίδευσή σας μπορείτε να προμηθευτείτε μηχανήματα, αναλώσιμα και υλικά από το κατάστημά μας σε προνομιακές τιμές.

Στο τέλος της εκπαίδευσης παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από την εισηγήτρια του FULL BROW και κορυφαία pmu trainer κα Ναταλία Babenko.

 

Μην χάνετε χρόνο. Επενδύστε τώρα στην επόμενη επαγγελματική σας κίνηση, και βγείτε από την καραντίνα έτοιμη να αυξήσετε το εισόδημα και το πελατολόγιό σας. Ενημερωθείτε για το επόμενο σεμινάριο.

Στείλτε μας e-mail στο info@24beauty-academy.gr ή μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/24beauty.academy/