Τα ολιγομελή σεμινάρια παίζουν ρόλο στην ποιότητα εκπαίδευσής σου. Η 24beauty-academy σου εξηγεί γιατί! | Your Permanent Beauty Academy

Τα ολιγομελή σεμινάρια παίζουν ρόλο στην ποιότητα εκπαίδευσής σου. Η 24beauty-academy σου εξηγεί γιατί!

Αύξησε τις γνώσεις σου μαθαίνοντας Microblading
26/05/2020
HENNA EYEBROW SHAPING 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
09/09/2020

Το κλειδί για τη σωστή εκπαίδευσή σου στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι να παρακολουθήσεις ολιγομελή σεμινάρια. Όσο λιγότεροι μαθητές, τόσο πιο εστιασμένη εργασία, στις δικές σου ερωτήσεις, απορίες και φυσικά «ταχύτητα μάθησης» από τον εκπαιδευτή.

Μην διαπραγματευτείς την ολοκληρωμένη και άρτια εκπαίδευση

Να θυμάσαι ότι τις περισσότερες φορές τα λιγότερα ακριβά σεμινάρια είναι αυτά που έχουν πολλά άτομα σε κάθε τμήμα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να σε επηρεάσει ο οικονομικός παράγοντας γιατί η εκπαίδευσή σου είναι το θεμέλιο της καριέρας σου. Φρόντισε να είναι γερό, επιλέγοντας μια εξειδικευμένη Σχολή. Γίνε ειδικός, παρακολουθώντας σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στην Νο1 ακαδημία. Είτε είσαι αρχάρια ή προχωρημένη, στην 24 Beauty Academy θα βρεις την γνώση και εξειδίκευση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ή να προχωρήσεις το επάγγελμά σου.

It is worth to learn from the best!

«Μάθετε τις τεχνικές Ημι-μόνιμου μακιγιάζ από τους πιο επιτυχημένους PMU Artists και δημιουργήστε κι εσείς μία εκπληκτική καριέρα!»

 

24 Beauty Academy

Βασιλέως Γεωργίου 16, Χαλάνδρι

210-3000409