Τι τύπος επαγγελματία ημιμόνιμου θέλεις να γίνεις; | Your Permanent Beauty Academy

Τι τύπος επαγγελματία ημιμόνιμου θέλεις να γίνεις;

EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ – Μονοήμερο σεμινάριο by Αλμπίνα Ryzhkova & 24Beauty Academy!
16/10/2019
Τι εκπαίδευση χρειάζεται να έχεις για να εφαρμόζεις eyelash extensions;
29/10/2019

Η πρώτη σκέψη που πρέπει να σε απασχολεί ξεκινώντας την έρευνά σου για το pmu είναι τι τύπος επαγγελματία ημιμόνιμου θέλεις να γίνεις.

Γνωρίζεις ήδη τα νύχια, τα μαλλιά, το δέρμα ή μπορεί να είσαι μακιγιέρ. Από όποιον κλάδο και να έρχεσαι στο ημιμόνιμο, πριν ασχοληθείς με την εκπαίδευσή σου, θα πρέπει να σκεφτείς τι επαγγελματίας θέλεις να γίνεις. Θέλεις να προσφέρεις ποικιλία τεχνικών ώστε να προτείνεις βάση τύπο δέρματος ή προτιμάς να μάθεις μία τεχνική και να την εφαρμόζεις σε όλες τις ηλικίες και τύπους δέρματος; Θα εκτελείς το νέο σου επάγγελμα ανάμεσα στα κενά του προηγούμενού σου ή είσαι διατεθειμένη να μειώσεις λίγο τα παλιά ραντεβού σου για να χτίσεις πελατολόγιο στο ημιμόνιμο;

Πριν επιλέξεις τον τρόπο εκμάθησης τατουάζ φρυδιών,, ημιμόνιμο μολύβι ματιών, ή ημιμόνιμο κραγιόν, βεβαιώσου ότι είσαι έτοιμη να επενδύσεις:

ΣΕ ΧΡΟΝΟ:

  1. Το ημιμόνιμο θέλει χρόνο να μάθεις τις τεχνικές του. Επέλεξε συνεχόμενα μαθήματα και όχι διακεκομμένα, ώστε να παίρνεις κάθε μέρα και κάτι νέο και να προχωρείς στην εκπαίδευσή σου.
  2. Επένδυσε σε σεμινάρια που θα καλύψουν τις ανάγκες σου σε θεωρία όσο και σε πρακτική: Ανάλογα με το επίπεδο των εκπαιδευόμενων (αρχάριες ή προχωρημένες) η θεωρία επεκτείνεται σε χρόνο ή ελαχιστοποιείται. Για παράδειγμα, στο 2ήμερο σεμινάριο Microblading η θεωρία καλύπτει λίγες ώρες και εισάγει την έννοια του microblading. Στο 8ήμερο σεμινάριο Full Brows η θεωρία είναι εκτενής, καλύπτοντας τις πρώτες μέρες με slideshows, videos και ειδικό τμήμα success/nonsuccess stories.

ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ:

Όπως όλοι οι κλάδοι του χώρου της ομορφιάς, έτσι και το ημιμόνιμο έχει ανάγκη την πρακτική! Εσύ, ως εκπαιδευόμενη ή νέα επαγγελματίας, πρέπει να χρησιμοποιείς καθημερινά τα latex για πρακτική σχήματος και τεχνικής. Αν δουλέψεις μόνη σου, τότε θα έχεις ήδη προμηθευτεί και το ανάλογο εργαλείο, δερμογράφο ή πενάκι για τεχνικές όπως “Τρίχα-Τρίχα” & “Ελαφρά Σκίαση” για το πρώτο ή Microblading για το 2ο. Αν δουλεύεις σε κάποιο ινστιτούτο, τότε ζήτησε από τον υπεύθυνο να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία τους. Ανέπτυξε άνεση στην πίεση πάνω στο δέρμα, και τελειοποίηση της κάθε τεχνικής. Η πρακτική θα σου φέρει πελατεία, φήμη και θα γίνεις μια επιτυχημένη PMU ARTIST!

ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜO:

Είτε είσαι ελεύθερη επαγγελματίας είτε εργάζεσαι σε κάποιο κέντρο τατουάζ φρυδιών, τα σωστά αναλώσιμα θα βοηθήσουν να στήσεις ένα σωστό kit, παρέχοντας στην πελάτισσά σου, όλα τα στάδια: Σωστά καθαριστικά – απολυμαντικά, μάσκα, pigment cups, ink rings, διαβήτη μέτρησης, και και φυσικά μολύβια & χρωστικές σε μια επαρκή γκάμα χρωμάτων.

Επέλεξε σωστά, επένδυσε σωστά, και γίνε μια επαγγελματίας στο ημιμόνιμο με καλή φήμη και σταθερή και μακροχρόνια πελατεία! 

24BEAUTY-ACADEMY

210-3000409

Λ. Βασ. γεωργίου 16, χαλάνδρι