Αρκεί η εκπαίδευση για να ξεκινήσω να δουλεύω ως PMU artist; | Your Permanent Beauty Academy

Αρκεί η εκπαίδευση για να ξεκινήσω να δουλεύω ως PMU artist;

Microblading – Θεωρίες και Πραγματικότητα
05/06/2019
Ποιός δερμογράφος ταιριάζει στο ξεκίνημά μου;
19/06/2019

 Αρκεί η εκπαίδευση για να ξεκινήσω να δουλεύω ως επαγγελματίας Ημιμόνιμου Μακιγιάζ; 

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι ενδιαφερόμενες μαθήτριες αλλά και οι απόφοιτοι της Your Permanent Beauty Academy είναι αν η εκπαίδευση αρκεί για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Πλήρη σεμινάρια για αρχάριους του τατουάζ φρυδιών

Παρακολουθώντας το βασικό πρόγραμμα Basic Cource, ALL IN ONE, 80 ωρών, στην Σχολή μας (εκπαίδευση στις 3 βασικές τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ: «Τρίχα Τρίχα», “Full Lips” & Lash Liner, θα διδαχθείς θεωρία αλλά θα κάνεις και πολλή πρακτική. Αρχικά σε χαρτί και λάτεξ και στη συνέχεια σε φυσικά μοντέλα, τα οποία παρέχονται από στην Σχολή.

Το Basic Course FULL BROW, επίσης 80 ωρών, στη σχολή μας, η ολοκληρωμένη εκπαίδευση ημιμόνιμου μακιγιάζ Φρυδιών, όπου μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές “Τρίχα – Τρίχα”, “Microblading” & “Ελαφρά Σκίαση” (Shading). Εδώ καλύπτουμε όλη τη θεωρία για τη δημιουργία της απαιραίτητης γνωστικής βάσης αλλά και πρακτικής εξάσκησης.

Η πρακτική, σε όλα τα σεμινάρια, γίνεται με την επίβλεψη της εξειδικευμένης PMU Artist και Εισηγήτριας του Σεμιναρίου κας Natalia Babenko, η οποία καθοδηγεί και λύνει τις απορίες που προκύπτουν επί τω έργω. Ο αριθμός των μοντέλων για πρακτική δεν είναι τυχαίος αφού επιχειρεί να καλύψει διαφορετικούς τύπους δέρματος αλλά και χαρακτήρων, ώστε να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μεγάλη γκάμα πελατών.

Η εξάσκηση  δεν σταματά!

Τελειώνοντας την εκπαίδευση ημιμόνιμου, θα αρχίσεις να κάνεις τις πρώτες σου εφαρμογές στα πιο κοντινά σου πρόσωπα. Φίλες ή συγγενείς αποτελούν πρώτης τάξεως περιπτώσεις αφού θα νιώθεις αρκετά οικεία ήδη άρα θα εξοικειωθείς πιο γρήγορα και με τις υπόλοιπες διαδικασίες όπως relating με την πελάτισσα και συμβουλευτική για το τι ταιριάζει στην κάθε μία.

Χρησιμοποίησε τα σωστά εργαλεία & αναλώσιμα!

Στην εκπαίδευσή σου, θα μάθεις πως να χρησιμοποιείς και τι είδους προϊόντα. Εάν αισθάνεσαι άνετα δουλεύοντάς τα (ελαφρύ μηχανήμα που “ακολουθεί’ την πίεση σου, χρώματα που στρώνουν καλά, κοκ).

Διαφήμισε την δουλειά σου!

Έχοντας κάνει τα παραπάνω, μπορείς να ξεκινήσεις να διαφημίζεις τη δουλειά σου. Δοκίμαστε τα social media, π.χ. προσωπική σελίδα στο Facebook και το Instagram. Επίσης ζήτησε από τις ευχαριστημένες σου πελάτισες να σε συστήσουν σε φίλες / γνωστές τους. Η διαφήμιση “από στόμα σε στόμα”, έχει προσωπικό στοιχείο κάτι που οι γυναίκες εμπιστευόμαστε! Εναλλακτικά, αν επιθυμείς να αναζητήσεις εργασία σε κάποιο οργανωμένο kέντρο, και πάλι μπορείς αφού θεωρείσαι πια επαγγελματίας στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Image result for word of mouth women

Στην Your Permanent Beauty Academy έχουμε εκπαιδεύσει δεκάδες μαθήτριες, 

και αυτό που μπορούμε με σιγουριά να πούμε είναι ότι κανείς δεν ξεκινά επαγγελματίας στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.
Γίνεται όμως!
Με την συνεχή ενασχόληση με το επάγγελμα αποκτάς εμπειρία και βελτιώνεσαι.
Σαφώς η φυσική κλίση και η προσοχή στην λεπτομέρεια παίζουν σημαντικό ρόλο, ωστόσο όσο πειραματίζεσαι τόσο μαθαίνεις.

Να θυμάσαι πως και τα λάθη είναι προγραμματισμένα να συμβούν και δεν χρειάζεται να σε φοβίζουν, αρκεί να τα χρησιμοποιείς ως βήμα για πρόοδο και όχι ως αποτροπή.

 

Κάλεσέ μας στο 2103000409, για να σου λύσουμε όλες τις απορίες σου!