Αύξησε την πελατεία σου προσφέροντας Extension & Lash – Lift βλεφαρίδας | Your Permanent Beauty Academy

Αύξησε την πελατεία σου προσφέροντας Extension & Lash – Lift βλεφαρίδας

Δημιούργησε τέλεια φρύδια μαθαίνοντας Microblading
13/11/2019
LOVELY days in Greece – Πρωτοποριακά masterclass από την Ακαδημία Ομορφιάς LOVELY
27/11/2019

Γιατί να επιλέξεις υπηρεσίες για βλεφαρίδες; Αύξησε την πελατεία σου προσφέροντας Extension & Lash – Lift βλεφαρίδας!

Δύο τεχνικές, με κοινό στόχο την Ανόρθωση και την Καμπυλότητα

Extension βλεφαρίδας

Τοποθέτηση ψεύτικης βλεφαρίδας με την τεχνική “One By One”. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή τεχνική αφού η πελάτισσα μπορεί να επιλέξει ό,τι χρώμα και μήκος επιθυμεί για εμφανίσεις που αφήνουν το στόμα ανοιχτό!

Μάθε τις νέες τάσεις στα extension παρακολουθώντας το Masterclass της LOVELY στην ακαδημία μας, με κεντρική ομιλητή την Master trainer Βλεφαρίδων Kristina Ilchenko, Καθηγήτρια στο International Beauty Academy «Glory Lash». Κόστος εγγραφής, 60 ευρώ, ειδική τιμή γνωριμίας της Ελληνίδας eyelash expert με τις καινοτομίες LOVELY. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ειδική συσκευασία: με

  • Βλεφαρίδες SILICON 6 lines
  • Κόλλα NEO 3ml or 5 mll
  • Σύνθεση LASH LIFT 3 σταδίων (LASH, VOLUME, CARE)
  • LOVELY booklet προϊόντων

Lash – Lift βλεφαρίδας

Τεχνική που σε αντίθεση με τα extensions επιτρέπει στην πελάτισσα από το επόμενο 24ωρο να πλύνει τις βλεφαρίδες, να τις χτενίσει ακόμα και να τις βάψει χωρίς κανένα απολύτως φόβο. Λόγω του φυσικού κύκλου της τρίχας, οι βλεφαρίδες αντικαθιστώνται από καινούργιες και έτσι κάθε 6-8 εβδομάδες μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία. Πρόκειται για την ιδανική υπηρεσία, που θα σας φέρει περισσότερο κόσμο, ειδικά τις γιορτινές μέρες. Αν έχετε κυρίες με αλλεργίες, μπορείτε να κάνετε ένα 48ωρο τεστ αλλεργίας χρησιμοποιώντας όλα τα προϊόντα της σειράς της εφαρμογής.

Μάθε την τεχνική βλεφαρίδας στο μονοήμερο σεμινάριο της ακαδημίας μας και μαζί εκπαιδευτείτε και στο lash botox, μια θεραπεία ενδυνάμωσης και σφριγυλότητας που θα λατρέψουν οι πελάτισσές σας! Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει και το ειδικό kit που σας δίνουμε την 1η μέρα, ώστε να εκπαιδευτείτε χρησιμοποιώντας τα σωστά, δικά σας, εργαλεία και αναλώσιμα!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103000409, ή επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook και βρείτε την αντίστοιχη  εκδήλωση.