Εκπαίδευση Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ & Προϊόντα BIOTEK Permanent Make-up | Your Permanent Beauty Academy

Εκπαίδευση Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ & Προϊόντα BIOTEK Permanent Make-up

Προϊόντα & Αναλώσιμα Microblading
12/05/2017
Σεμινάριο “Perfect Classic” by Elena Rusaleva / 10 IΟΥΛΙΟΥ 2017
15/06/2017

Eκπαιδεύσου στο “Your Permanent Beauty Academy” by Natalia Babenko ξεκινώντας από την σωστή αφετηρία, όπου οι γνώσεις σου θα γίνουν τα δυνατότερα εργαλεία για την επιτυχία σου!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ (Τρίχα-Τρίχα, Ελαφρά Σκίαση, Microblading) σε ένα σεμινάριο 60 ωρών, βασικής εκπαίδευσης για αρχάριους με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα Hμι-μόνιμου Μακιγιάζ από τη BIOTEK (Milano).

Δημιούργησε το ΤΕΛΕΙΟ αποτέλεσμα σε όλες τις εφαρμογές του Ημι-μόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών της εκπαίδευσης σου, με ένα από τα κορυφαία σε ποιότητα μοντέλα της BIOTEK και υψηλής απόδοσης μηχάνημα τo Stilus Evo. Είναι εύκολο στη χρήση και έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει στους επαγγελματίες ευελιξία καλύπτοντας όλες τις εφαρμογές.
H επώνυμη Ιταλική εταιρία, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα, προϊόντα & αναλώσιμα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής των κατάλληλων προϊόντων στον κάθε επαγγελματία.
Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://goo.gl/d0KaEE για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα & αναλώσιμα Ημι-μόνιμου Μακιγιάζ BIOTEK (Μilano) ή καλέστε στο 210-3000400,  211-2154527,  210-3000403