Ένα "μεγάλο ευχαριστώ" από την ομάδα της Your Permanent Beauty Academy για όλους όσους επισκέφτηκαν το stand μας στην έκθεση BEAUTY GREECE! | Your Permanent Beauty Academy

Ένα “μεγάλο ευχαριστώ” από την ομάδα της Your Permanent Beauty Academy για όλους όσους επισκέφτηκαν το stand μας στην έκθεση BEAUTY GREECE!

Τί είναι ο ΣΕΜΜΕ και γιατί να γίνω μέλος;
17/04/2018
POWER BLACK! Το ΝΕΟ eyeliner χρώμα της BIOTEK
02/05/2018

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Your Permanent Beauty Academy και της Biotek στη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για επαγγελματίες της ομορφιάς «Beauty Greece», στο MEC Παιανίας!

Η προσέλευση των επαγγελματιών ομορφιάς και οι εύστοχες ερωτήσεις που θέσατε μάς γέμισαν χαρά και απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως ο κλάδος του ημιμόνιμου μακιγιάζ προσελκύει το ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών της ομορφιάς όσο και του κοινού που εμπιστεύεται την ομορφιά του στα χέρια μας!

Καθημερινά, γίνεται κτήμα των επαγγελματιών ομορφιάς πως η ενασχόληση με το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί μονόδρομο στην επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία!

Στην επαγγελματική έκθεση Beauty Greece και στο περίπτερο 055 οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλες τις εξελίξεις του κλάδου, να εγγραφούν στο ΣΕΜΜΕ (Σύλλογος Επαγγελματιών Μικροχρωμάτωσης & Microblading Eλλάδος), να δικτυωθούν, να θέσουν ερωτήματα και βέβαια να γεμίσουν τις «αποσκευές» τους με εικόνες, πληροφορίες και τεχνικές.

 

 

Στο περίπτερό μας οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν και παρακολούθησαν live τα εξής:

  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & Masterclass Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ημιμόνιμου Μακιγιάζ ΒΙΟΤΕΚ (γκάμα, νέα προϊόντα και δυνατότητες χρήσης)
  • LIVE MASTERCLASS by Natalia Babenko / Powdered Shading Eyebrows (ώστε να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αλλά και να δουν πώς γίνονται τα σεμινάρια στην Ακαδημία όσον αφορά στη δομή, τα επίπεδα αλλά και τα νέα προγραμματισμένα masterclass από κορυφαίους PMU Artist του εξωτερικού )
  • PRACTICE AREA για όσους θέλησαν να δοκιμάσουν τα μηχανήματα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ ΒΙΟΤΕΚ και δεν τα γνώριζαν ως σήμερα
  • ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ημιμόνιμου Μακιγιάζ ΦΡΥΔΙΩΝ & ΧΕΙΛΙΩΝ

 

Η αγάπη σας μάς δίνει φτερά και δύναμη να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας και να είμαστε ενημερωμένοι για τις νέες εξελίξεις του κλάδου. Στόχος μας είναι  να δημιουργηθεί μια νέα γενιά επαγγελματιών που θα μπορεί να συναγωνιστεί επάξια τα κορυφαία ονόματα του εξωτερικού.

 

 

Εις το επανιδείν!