Μονοήμερο MasterClass Full Lips - Τεχνική για τέλεια χείλη

Full Lips – Τεχνική για τέλεια χείλη

Beauty Greece Άνοιξη 2019 – Επιτυχία για την YPBA!
16/04/2019
Σπουδές πανευρωπαϊκών προδιαγραφών στη YPBA
08/05/2019

Γίνε ειδικός στο Full Lips – την Τεχνική για τέλεια χείλη!

Γράψου σήμερα στο masterclass Full Lips, 27 Μαΐου 2019, by Ναταλία Babenko & Your Permanent Beauty Academy. Δώστε στις πελάτισσές σας το τέλειο σχήμα, χρώμα και όγκο στα χείλη με ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Η κούραση, το κάπνισμα, οι καθημερινές έγνοιες, και η πάροδος του χρόνου επεμβαίνουν και στα χείλη. Χείλη χωρίς χρώμα, σφριγηλότητα και σχήμα που δείχνουν κουρασμένα και άτονα.

Δώστε στις πελάτισσές σας το τέλειο σχήμα, χρώμα και όγκο στα χείλη, παρακολουθώντας το μονοήμερο “Full Lips” masterclass by Ναταλία Babenko & Your Permanent Beauty Academy!

  • Ολιγομελές τμήμα
  • 8 ώρες
  •  Πρακτική σε φυσικά μοντέλα
  •  Εισηγήτρια κα Natalia Babenko

Στη Your Permanent Beauty Academy έχουμε σχεδιάσει ειδικά σεμινάρια απευθυνόμενα σε όλα τα επίπεδα γνώσης και εμπειρίας αλλά και όλες τις ανάγκες του προσώπου όπως η τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών.

Γράψου σήμερα στο μονοήμερο σεμινάριο Full Lips, 27 Μαΐου 2019, και κέρδισε 15% έκπτωση.

Αν το μακιγιάζ δεν είναι για εσένα ένα απλό χόμπι, αλλά πάθος και όνειρο, γιατί να μην το κάνεις επάγγελμα; Κυνήγησε το όνειρό σου και γίνε ειδικός PMU artist! Εκπαιδεύσου από την μόνη Ακαδημία Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα με την πιστοποίηση της BIOTEK, τη κορυφαίας εταιρίας προϊόντων, μηχανημάτων και training Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ στην Ευρώπη.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό επικοινώνησε στο 210 3000 409, καθημερινές 10:00 με 18:00 για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες! Δες εδώ που είμαστε.