Γιατί να μάθω τόσες πολλές τεχνικές για τα φρύδια; Δε θα μου αρκούσε να γνωρίζω μια όπως το Microblading; | Your Permanent Beauty Academy

Γιατί να μάθω τόσες πολλές τεχνικές για τα φρύδια; Δε θα μου αρκούσε να γνωρίζω μια όπως το Microblading;

MAGIC SHADING / Μονοήμερο MasterClass 13 Nοεμβρίου 2017
02/10/2017
Εκπαίδευση Ημιμόνιμου Μακιγιάζ / 20-25 Noεμβρίου / BASIC COURSE
03/10/2017

Η εκπαίδευσή  σας  θα είναι ανεπαρκής αν γνωρίζετε μόνο την τεχνική του Microblading. Ένας καλός επαγγελματίας οφείλει να είναι γνώστης όλης της γκάμας των δυνατοτήτων που αφορούν στο ημιμόνιμο μακιγιάζ, προκειμένου να είναι σε θέση να επιλέγει την κατάλληλη τεχνική για τις ανάγκες του κάθε ατόμου.  Οι διαφορετικές περιπτώσεις  που θα αντιμετωπίσει η beauty expert  κατά την επαγγελματική της πορεία και οι επιθυμίες των πελατών σε συνδυασμό με  το ιατρικό ιστορικό  τους, επιβάλλουν καίριες αποφάσεις  από εσάς και επιλογή της ορθότερης μεθόδου για τα δεδομένα του πελάτη. Επίσης, αν γνωρίζετε  μόνο την τεχνική του Microblading δεν μπορείτε  να ξεκινήσετε  να εργάζεστε προσφέροντας υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ και ως προς αυτό επιτρέψτε μας να είμαστε απόλυτοι.

Εμείς ,  στην Ακαδημία  ημιμόνιμου μακιγιάζ  “Your Permanent Beauty Academy” πρεσβεύουμε πως η γνώση μόνο της τεχνικής Microblading είναι ανεπαρκής  γιατί όπως προαναφέραμε η εν λόγω τεχνική δεν είναι εφαρμόσιμη με επιτυχή αποτελέσματα σε όλους τους ανθρώπους είτε λόγω δέρματος, είτε ιατρικών παθήσεων κλπ.  Συνεπώς,  ούτε τεχνικά αλλά ούτε και πρακτικά θα είστε επαρκείς και κατάλληλα εφοδιασμένοι σε  αξιολόγηση κάθε περιστατικού και γνώση αντιμετώπισης . Εμείς, πιστεύουμε πως  για να χαρακτηρισθεί κάποιος PMU Artist οφείλει να γνωρίζει άριστα και τις 3 βασικές τεχνικές τις οποίες και διδάσκουμε.

Ποιές είναι οι 3 τεχνικές εφαρμογής στα φρύδια που αποτελούν  απαραίτητο εφόδιο γνώσης και εφαρμογής  του βασικού σεμιναρίου αρχαρίων:

  • Δερμογράφος: Tεχνικές «Ελαφρά Σκίαση» & «Tρίχα- Tρίχα»
  • Πενάκι: τεχνική «Microblading»

Στο σεμινάριο  60 ωρών οι σπουδαστές μαθαίνουν μέσω των 4 φυσικών μοντέλων/ ανά σπουδαστή,  να ξεχωρίζουν και να αξιολογούν με ασφάλεια  το κάθε περιστατικό ώστε να επιλεγεί η ορθή τεχνική για τον κάθε πελάτη.

Ο σκοπός είναι να ομορφαίνουμε τους ανθρώπους και όχι να τους καταστρέφουμε, λόγω ελλιπούς γνώσης. Αυτό –πρακτικά- σημαίνει πως  στην Ακαδημία  ημιμόνιμου μακιγιάζ  “Your Permanent Beauty Academy”, δίδεται πτυχίο στους σπουδαστές που εργάζονται σκληρά, είναι επιμελείς  και θέλουν να είναι πρωταγωνιστές στον πολλά υποσχόμενο κλάδο του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Στην κατηγορία των σπουδαστών που διαφαίνεται η επιθυμία τους να εξελιχθούν σε υπεύθυνους  και αξιόπιστους αυριανούς επαγγελματίες ,  δίδεται και η δυνατότητα να κάνουν επιπλέον πρακτική  – μετά το πέρας του σεμιναρίου -στο δίκτυο των συνεργαζόμενων  με την Ακαδημία  ινστιτούτων, κατά τις περιόδους ζήτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 3000 409 ή 211 215 45 27