Η Your Permanent Beauty Academy στην έκθεση Beauty Greece Άνοιξη 2019! | Your Permanent Beauty Academy

Η Your Permanent Beauty Academy στην έκθεση Beauty Greece Άνοιξη 2019!

Νέα προϊόντα Microblading από τη ΒΙΟΤΕΚ!
06/03/2019
ΝΕΟ μηχάνημα – επανάσταση της BIOTEK: MAESTRO!
20/03/2019

H Your Permanent Beauty Academy συμμετέχει για τέταρτη φορά στην μεγαλύτερη κλαδική έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς Beauty Greece από τις 13 έως τις 15 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας!

    

Σταθερά, θα μας βρεις στο περίπτερο 055 και θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής μας και να δοκιμάσεις και να προμηθευτείς τα κορυφαία προϊόντα και μηχανήματα της ΒΙΟΤΕΚ σε τιμή έκθεσης.

  

Ακόμη, θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις δωρεάν την κορυφαία PMU Expert Natalia Babenko να πραγματοποιεί ζωντανά εφαρμογές με προϊόντα ΒΙΟΤΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, θα μοιραστεί πολύτιμα μυστικά των τεχνικών Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών και χειλιών και θα λύσει πιθανές απορίες.

  

Σε περιμένουμε και πάλι στην έκθεση Beauty Greece για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε σημαντικά ζητήματα του κλάδου του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως να ενημερώνουμε πρώτοι τους επαγγελματίες της Μόνιμης ομορφιάς για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο σε εκπαίδευση όσο και προϊόντα.