Καταπολεμήστε την ανεργία με σπουδές ημιμόνιμου μακιγιάζ στη Your Permanent Beauty Academy | Your Permanent Beauty Academy

Καταπολεμήστε την ανεργία με σπουδές ημιμόνιμου μακιγιάζ στη Your Permanent Beauty Academy

Permanent Makeup Training by Natalia Babenko / VIDEO
28/08/2017
Η Your Permanent Beauty Academy στην έκθεση Beauty Festival 07-09 Οκτωβρίου 2017
13/09/2017

Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι πλέον ο πρώτος στόχος των υποψήφιων σπουδαστών και οι επιλογές τους προσανατολίζονται σε σπουδές που τους προσφέρουν καλύτερο πλασάρισμα στην αγορά εργασίας. Η Your Permanent Beauty Academy αποτελεί μονόδρομο στην καταπολέμηση της ανεργίας γιατί προσφέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, λόγω του υψηλού αναγνωρισμένου επιπέδου της.

Η ιδιοκτήτρια και εκπαιδεύτρια κ. Ναταλία Babenko CEO & Beauty Expert δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της υγιεινής και ασφάλειας καθώς ως επιστήμονας Υγείας (σπούδασε στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου) θεωρεί υψίστης σημασίας τη διατήρηση της υγείας του ατόμου που εμπιστεύεται την ίδια και τα κέντρα της. Το ίδιο μεταφέρει και στους σπουδαστές στης στα πλαίσια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Το πρόγραμμα ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Your Permanent Beauty Academy είναι αξιολογημένο – πιστοποιημένο και οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν πρωτίστως βασικές γνώσεις διατήρησης και η προαγωγής της υγείας και της πρόληψης μολυσματικών λοιμώξεων.

Οι εκπαιδευόμενοι, μαθαίνουν στη συνέχεια τις τεχνικές του ημιμόνιμου μακιγιάζ που αφορούν τα φρύδια, τα βλέφαρα και τα χείλη και βασικές αρχές προσωπολογίας ( τα πρότυπα ομορφιάς, τις γραμμές και την ανάλυση προσώπου, τις τεχνικές για εξισορρόπηση αδύνατων και δυνατών σημείων ενός προσώπου, χρωματολογία κλπ).

Τα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί σε βαθμίδες, έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των εκπαιδευόμενων και να μπορούν να εργαστούν άμεσα ως PMU artists διαθέτοντας αυτοπεποίθηση και γνώση μέσα από τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Τα μαθήματα, απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους. Οι δε αρχάριοι εκπαιδευόμενοι, δεν είναι απαραίτητο να είναι πτυχιούχοι αισθητικής ή να έχουν κάποιο εξοπλισμό.

Σκοπός της Your Permanent Beauty Academy είναι η σωστή εκπαίδευση και η δημιουργία υψηλής ποιότητας επαγγελματιών beauty experts , ικανών να εφαρμόσουν σωστά και αποτελεσματικά τις γνώσεις τους, προσφέροντας ασφαλείς και κυρίως αποτελεσματικές υπηρεσίες στο ημιμόνιο μακιγιάζ.

Όλες οι οδηγίες για τον εξοπλισμό και τα υλικά που θα χρειαστούν- μελλοντικά -δίδονται κατά την εκπαίδευση. Παράλληλα παρέχεται και το «KIT for starters» σε ειδική τιμή, για άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν την εξάσκηση του επαγγέλματος αμέσως μετά την βασική εκπαίδευση.

Επίσης, στο τέλος του σεμιναρίου σε κάθε εκπαιδευόμενο δίδεται εκπτωτικό κουπόνι -10%, για την απόκτηση όλου του βασικού εξοπλισμού από το ηλεκτρονικό κατάστημα με το οποίο συνεργάζεται η ακαδημία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 210 3000 409 (καθημερινές 10:00-18:00)