ΜAGIC SHADING! Η ΝΕΑ τάση στο Ημιμόνιμο Μακιγιαζ Φρυδιών από τη Ρωσία στη παγκόσμια σκηνή του Permanent Makeup από τη Natalia Babenko | Your Permanent Beauty Academy

ΜAGIC SHADING! Η ΝΕΑ τάση στο Ημιμόνιμο Μακιγιαζ Φρυδιών από τη Ρωσία στη παγκόσμια σκηνή του Permanent Makeup από τη Natalia Babenko

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ by Natalia Babenko
13/09/2017
Εκπαίδευση Ημιμόνιμου Μακιγιάζ / 16-21 Οκτωβρίου / BASIC COURSE
19/09/2017

Για άλλη μία χρονιά η ακαδημία μας, Your Permanent Beauty Academy θα βρίσκεται στη διεθνή Έκθεση-Συνέδριο Beauty Festival (Stand 412 / Κτίριο Δ’) . Αν είστε επαγγελματίας ομορφιάς, σας περιμένουμε 7- 9 Οκτωβρίου στο μεγαλύτερο beauty event της Φθινοπωρινής σεζόν! Ελάτε να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα Biotek καθώς και τις νέες τάσεις στο Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ!!! 

Τη Κυριακή 08 Οκτωβρίου στις 15.30-16.30, στα πλαίσια του Συνεδρίου της έκθεσης, η PMU artist και καθηγήτρια Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ Natalia Babenko θα παρουσιάσει και θα κάνει live demo για όλους τους επαγγελματίες του χώρου με τίτλο: «ΜAGIC SHADING! Η ΝΕΑ τάση στο Ημιμόνιμο Μακιγιαζ Φρυδιών από τη Ρωσία στη παγκόσμια σκηνή του Permanent Makeup».

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε όλους τους επαγγελματίες του χώρου να μάθουν τα ΠΑΝΤΑ γι αυτή τη μαγική τεχνική Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών και να μας γνωρίσουν από κοντά.
ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Save the Date!!!