Μετά το πέρας της εκπαίδευσής μου στην Ακαδημία διδαχής ημιμόνιμου μακιγιάζ θα είμαι έτοιμη να βγω στην αγορά εργασίας; | Your Permanent Beauty Academy

Μετά το πέρας της εκπαίδευσής μου στην Ακαδημία διδαχής ημιμόνιμου μακιγιάζ θα είμαι έτοιμη να βγω στην αγορά εργασίας;

ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ – Multi-PRO Double Stilus Kit
03/08/2017
BROWS INTENSE – NEA Σειρά χρωστικών για τα Φρύδια μεγαλύτερης διάρκειας της BIOTEK
04/08/2017

Σήμερα, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να εναρμονιζόμαστε με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς. Ο σύγχρονος επαγγελματίας πρέπει να διαθέτει συνδυασμούς δεξιοτήτων, να είναι καταρτισμένος να γνωρίζει και να συμβαδίζει με τις εξελίξεις στο αντικείμενό του.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την ανάγκη της αγοράς εργασίας για διαρκώς ενημερωμένα και εκπαιδευμένα στελέχη, προκειμένου να είναι ενεργά και παραγωγικά ώστε να ανταγωνίζονται και να πρωταγωνιστούν σε γνώσεις και τεχνικές .

Παρακολουθώντας τα κορυφαία σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ακαδημία “Your Permanent Beauty Academy” οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν πλήρη γνώση και κατάρτιση σε ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει ως τεχνική στο χώρο του καλλωπισμού και του μακιγιάζ.

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα εργαλείο γνώσης που απομακρύνει την ανεργία και συγχρόνως ανταποκρίνεται στην ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να είναι όμορφος και ελκυστικός.
Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο κλάδος της αισθητικής -γενικά μιλώντας- αγγίζει στην Ελλάδα της κρίσης μόλις το 12%. Ποσοστό πολύ μικρό σε σχέση με άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Η αναζήτηση της τελειότητας καθιστά τον πελάτη πολύ απαιτητικό και πληροφορημένο.  Η φοίτηση στην Ακαδημία ημιμόνιμου μακιγιάζ  “Your Permanent Beauty Academy” εγγυάται όλα τα εφόδια και τις γνώσεις για να είστε οι αυριανοί πρωταγωνιστές στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Τα σεμινάρια απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του χώρου της αισθητικής όσο και σε μη καταρτισμένους στο αντικείμενο. Έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί κατά τρόπο ώστε να χωρίζονται σε δυο επίπεδα δυσκολίαςγια αρχάριους Basic Course και για προχωρημένους Advanced Course, ενώ υπάρχει και ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για μετεκπαίδευση των Microblading Artists στην κλασική μέθοδο ημιμόνιμου μακιγιάζ που γίνεται με μηχάνημα (δερμογράφο).

Basic Course: ο κορμός της βασικής εκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για άτομα που δεν έχουν ξαναασχοληθεί με το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Το πρόγραμμα αυτό ταιριάζει ιδιαίτερα σε αισθητικούς, make-up artists ή ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν εντρυφήσει στην αισθητική. Η διδασκαλία, διαρκεί συνολικά 60 ώρες υπό τη μορφή ταχύρρυθμων μαθημάτων διάρκειας 10 ωρών, καθημερινά, για 6 συνεχόμενες ημέρες. Συνδυάζει, δε, θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.

Τις δύο πρώτες ημέρες του Basic Course θα διδαχθείτε, μεταξύ άλλων, θέματα όπως: λήψη ιατρικού  ιστορικού  του πελάτη  και στη συνέχεια την αξιολόγησή του.
Αποστείρωση-απολύμανση-τοπική αντισηψία και μέτρα πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, χρωματολογία, αρχές της προσωπολογίας, σχήματα προσώπου και πιο σχήμα φρυδιού ταιριάζει στο κάθε σχήμα προσώπου, ιδανικά χαρακτηριστικά και οι 3 ζώνες του προσώπου -από τη θεωρία στην πράξη του σχεδιασμού των φρυδιών. Θα μάθετε να σχεδιάζετε τέλεια συμμετρικά φρύδια και να επιλέγετε την καταλληλότερη τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ για την κάθε περίπτωση.

Το πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με πολλές ασκήσεις για την απόκτηση των απαιτούμενων  δεξιοτήτων έτσι ώστε ο σπουδαστής  να βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση με στόχο να κατανοεί και να αφομοιώνει στην πράξη τη γνώση.

Η πρακτική άσκηση ξεκινά ήδη από την 2η μέρα του σεμιναρίου, και γίνεται με τον εξοπλισμό και υλικά που σας τα παρέχει εξολοκλήρου η Ακαδημία, ξεκινώντας από ασκήσεις σε χαρτί, latex και στη συνέχεια σε φυσικά μοντέλα που παρέχονται δωρεάν από τη σχολή. Έχοντας δουλέψει ήδη σε τουλάχιστον 3 φυσικά μοντέλα με τη βοήθεια και καθοδήγηση της καθηγήτριας της σχολής
κ. Ναταλία Babenko, την τελευταία (6η ) ημέρα του εκπαιδευτικού προγράμματος οι φοιτητές δοκιμάζουν τις ικανότητές τους  χωρίς τη δική της παρέμβαση, αλλά μόνο με την επίβλεψη της καθηγήτριάς τους. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους αξιολογείται και βαθμολογείται.  Τέλος, ακολουθεί  η γραπτή εξέταση της θεωρίας.

Advanced Course: το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται είτε σε αποφοίτους του «Your Permanent Beauty Academy», είτε σε αποφοίτους άλλων σχολών ημιμόνιμου μακιγιάζ. Η προϋπόθεση για την εγγραφή στο πρόγραμμα Advanced Course είναι να έχετε εμπειρία μεγαλύτερη των 6 μηνών και πάνω από 100 εφαρμογές στα φρύδια, με μηχάνημα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαρκεί 40 ώρες και διδάσκεται το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη και στα μάτια. Ο σπουδαστής ξεκινά τις ασκήσεις εκμάθησης των τεχνικών στο χαρτί, στο latex και αμέσως μετά ακολουθεί  η πρακτική που πραγματοποιείται σε φυσικά μοντέλα που παρέχονται δωρεάν από την σχολή μας. Όλες οι εφαρμογές γίνονται με τα επώνυμα πιστοποιημένα ιταλικά προϊόντα «Biotek» που παρέχονται για τους φοιτητές μας δωρεάν.

Με την αποφοίτησή σας λαμβάνετε το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης/Certificate καθώς και κουπόνι έκπτωσης -10% (διάρκειας ενός χρόνου από την ημέρα της αποφοίτησης) μια προσφορά που παρέχεται αποκλειστικά για τους αποφοίτους μας, με σκοπό την έμπρακτη διευκόλυνση και υποστήριξή μας στους μελλοντικούς επαγγελματίες.

Είναι δεδομένο πως όσο πιο πολύ εμβαθύνετε σε γνώση και πρακτική εξάσκηση η τεχνική σας θα γίνεται τελειότερη. Θα το αντιληφθείτε όταν ξεκινήσετε να εργάζεστε γιατί η αγάπη σας για το ημιμόνιμο μακιγιάζ και η συνεχής αύξηση της πελατείας σας θα αποτελούν συνεχές κίνητρο για επιπλέον γνώσεις και εμπειρίες.

Μη ξεχνάτε πως η γνώση είναι πλούτος και εφόδιο σε μια λαμπρή σταδιοδρομία, που υπόσχεται κέρδη, προσωπική ικανοποίηση και επαγγελματική καταξίωση!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε μας:  https://24beauty-academy.gr