Παρέχεται πιστοποίηση μετά την ολοκλήρωση του κάθε σεμιναρίου & πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί; | Your Permanent Beauty Academy

Παρέχεται πιστοποίηση μετά την ολοκλήρωση του κάθε σεμιναρίου & πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Eκπαίδευση Ημι-μόνιμου Μακιγιάζ by Natalia Babenko
21/09/2017
Χρειάζεται να είμαι αισθητικός για να παρακολουθήσω τα σεμινάρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ;
28/09/2017

Πολλές φορές,  έχουμε αναφέρει πως η επιλογή σπουδών ημιμόνιμου μακιγιάζ στη Your Permanent Beauty Academy αποτελεί μονόδρομο στην καταπολέμηση της ανεργίας. Οι  σπουδές, δίπλα στους leaders της αγοράς, προσφέρουν στους σπουδαστές/ριες  υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Γιατί να επιλέξω τη  Your Permanent Beauty Academy;
Γιατί  προσφέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση,  λόγω του υψηλού αναγνωρισμένου επιπέδου της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί σε βαθμίδες, έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των εκπαιδευόμενων και να μπορούν να εργαστούν άμεσα ως  PMU artists διαθέτοντας αυτοπεποίθηση και γνώση μέσα από τη  θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Τα μαθήματα, απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους. Οι δε αρχάριοι εκπαιδευόμενοι,  δεν είναι απαραίτητο να είναι πτυχιούχοι αισθητικής ή να έχουν κάποιο εξοπλισμό.

Στόχος  της Your Permanent Beauty Academy είναι: να παρέχουν όλη την επαγγελματική κατάρτιση, αρχική ή συμπληρωματική προκειμένου να εξασφαλίζουν στους καταρτιζόμενους τα ανάλογα προσόντα, μέσω της παροχής επιστημονικών, τεχνικών, επαγγελματικών και πρακτικών γνώσεων και να τους παρέχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουν τις αντίστοιχες δεξιότητες.

Τί είναι η πιστοποίηση;
Η επαγγελματική πιστοποίηση μετά το πέρας των σεμιναρίων, απευθύνεται σ’ όσους σπουδαστές έχουν παρακολουθήσει με επιμέλεια το πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους πάνω στο ημιμόνιμο μακιγιάζ. Πρακτικά, επισφραγίζει τη συστηματική παρακολούθηση όλου του προγράμματος καθώς και την ικανότητά σας να εργαστείτε ως beauty expert. Με την εν λόγω πιστοποίηση, μπορείτε να προσληφθείτε ως PMU artist, να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή να εργαστείτε ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Τί μου προσφέρει;
H πιστοποίηση από το σεμινάριο της επιλογής σας σάς βοηθάει στην απόκτηση γνώσης  πάνω στο ημιμόνιμο μακιγιάζ,  προκειμένου να  ενταχθείτε άμεσα στην αγορά εργασίας. Οι μελλοντικοί σας εργοδότες ή και συνεργάτες , θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις γνώσεις και τα προσόντα που αποκτήσατε από τη Your Permanent Beauty Academy.  Αυτό, αποδεικνύεται καθημερινά από τα θετικά σχόλια και τις ευχαριστίες των αποφοίτων και πλέον συναδέλφων PMU artists.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκπαίδευσης μπορείτε να καλέσετε στο 210 3000 409 (καθημερινές 10.00-18.00)