Το Your Permanent Beauty Academy & η Biotek στην έκθεση Beauty Festival 1-3 Aπριλίου 2017 | Your Permanent Beauty Academy

Το Your Permanent Beauty Academy & η Biotek στην έκθεση Beauty Festival 1-3 Aπριλίου 2017

Σεμινάριο “Perfect Classic” (One by One) / 6 Μαρτίου
17/02/2017
1 ΜΟΝΟ θέση έχει μείνει για το Σεμινάριο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών 13-18 Μαρτίου
24/02/2017

Για άλλη μία χρονιά η ακαδημία μας, Your Permanent Beauty Academy by Natalia Babenko & τα προϊόντα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Biotek (Milano) θα βρίσκονται στην έκθεση Beauty Festival Περιστερίου, 1-3 Απριλίου 2017.
Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχτούμε όλους τους επαγγελματίες του χώρου στο εκθετήριο μας Νο412 Κτίριο Δ’. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και Extension Βλεφαρίδων 2017 της ακαδημίας μας, καθώς και να σας λύσουμε όλες σας τις απορίες. Τα προϊόντα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Biotek θα βρίσκονται και αυτά στο εκθετήριο μας, σε προσιτές τιμές έκθεσης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε όσα περισσότερα επιθυμείτε!

Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών της έκθεσης, η Ναταλία Babenko και οι συνεργάτες της, θα πραγματοποιούν εφαρμογές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ & Extension Βλεφαρίδων σε όλους όσους ενδιαφέρονται να χαρίσουν στον εαυτό τους μια ποιοτικά άψογη εμφάνιση σε πολύ προσιτές τιμές.
Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 15.30, η pmu artist & ιδιοκτήτρια της ακαδημίας Your Permanent Beauty Academy, θα παρουσιάσει στο συνέδριο Beauty Festival όλα τα μυστικά για να δίνετε στα φρύδια σας ομορφότερο σχήμα και να απογειώσετε τη δουλειά σας. Μη το χάσει κανείς!!!

www.24beauty-academy.gr / www.eshop.24beauty-academy.gr