Πως να είμαι πιο παραγωγική τον Δεκέμβριο; Tips επιτυχίας από την 24Beauty Academy | Your Permanent Beauty Academy

Πως να είμαι πιο παραγωγική τον Δεκέμβριο; Tips επιτυχίας από την 24Beauty Academy

LOVELY days in Greece – Πρωτοποριακά masterclass από την Ακαδημία Ομορφιάς LOVELY
27/11/2019
Ποια κόλλα αποδίδει το καλύτερο αποτέλεσμα στα extensions βλεφαρίδων;
18/12/2019

Κάθε Δεκέμβρη η δουλειά των Permanent makeup artists αυξάνεται κατακόρυφα καθώς όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι προετοιμασμένες και με άψογο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ τις Γιορτές. Σαν απόλυτα σωστή επαγγελματίας που είσαι πρέπει να έχεις υπολογίσει ακριβώς τα αναλώσιμα που θα χρειαστείς ώστε να μπορέσεις να βάλεις τα ραντεβού σου σε τάξη και να ικανοποιήσεις χωρίς παράπονα το κοινό σου.

Για να μην αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα θα πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής απλά βήματα:

➡ Άρχισε να κλείνεις ραντεβού από τώρα: μην περιμένεις να εξυπηρετήσεις όλες τις πελάτισσες κοντά στις γιορτές.  Έτσι θα έχεις εικόνα για το πόσο πιεσμένο θα είναι το πρόγραμμά σου και θα μπορείς να κάνεις και αλλαγές αν προκύψει ανάγκη. Πιθανές ακυρώσεις ή μετατοπίσεις ραντεβού δεν θα σε επηρεάσουν πολύ και θα μπορείς να ελιχθείς με άνεση.

H 24Beauty-Academy σου δίνει tips επιτυχίας: 

➡ Παράγγειλε από τώρα αναλώσιμα και υλικά: για να είσαι πανέτοιμη να εξυπηρετήσεις όλες τις ενδιαφερόμενες θα πρέπει να εφοδιαστείς με αναλώσιμα, χρώματα και βελόνες από τώρα! Πλησιάζοντας στις γιορτές οι καθυστερήσεις και οι ελλείψεις αυξάνονται, ενώ να θυμάσαι πως και η ΒΙΟΤΕΚ θα παραμείνει κλειστή κάποιες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Για να μην ξεφύγεις στο ελάχιστο από τον προγραμματισμό σου, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις σου έγκαιρα. Οι experts των βλεφαρίδων, μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα της LOVELY από το www.lovely-lash.gr 

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά στο 210 3000 409 καθημερινά 10.00 – 18:00 ή στο e-shop μας https://eshop.24beauty-academy.gr/!

Επωφελήσου από την μεγάλη ζήτηση και δημιούργησε ποιοτικά αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τους πελάτες σου όλο τον χρόνο που έρχεται! Έχεις αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και αν ακολουθήσεις και τα special tips της 24Beauty Academy αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πιο παραγωγικά!