Πως θα πετύχω το τέλειο σχήμα φρυδιών | Your Permanent Beauty Academy

Πως θα πετύχω το τέλειο σχήμα φρυδιών

Ποιός δερμογράφος ταιριάζει στο ξεκίνημά μου;
19/06/2019
Τι νέο υπάρχει στις τεχνικές ομορφιάς και πως μπορώ να το μάθω;
09/07/2019

Τελειώνοντας κάποια σχολή ξεκινάς να κάνεις την πρακτική σου και αυτό σημαίνει πολλές ώρες για να πετύχεις το τέλειο σχήμα φρυδιών! Ένα από τα βασικά σημεία που έμαθες, σπουδάζοντας Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στην ακαδημία μας, είναι το σχήμα: Το κάθε σημείο του προσώπου μας έχει τα δικά του σχήματα, τα οποία σεβόμαστε, αναγνωρίζουμε και «διορθώνουμε» σύμφωνα με τους κανόνες τους. Το βασικότερο όμως είναι το σχήμα των φρυδιών καθώς, όπως όλες γνωρίζουμε, τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας!

Τα εργαλεία σου,  για το σωστό σχήμα φρυδιών,  εκτός των γνώσεων, είναι ο διαβήτης , ο χάρακάς, και τα μολύβια σου!

Ο διαβήτης πρέπει να είναι βαρύς, για να μην παρασύρεται από το κούνημα της κεφαλής. Ο χάρακας πρέπει να είναι εύκαμπτος για να ακολουθεί τη φορά του προσώπου. Για τη μέτρηση των φρυδιών η Your permanent Beauty Academy έχει δημιουργήσει το δικό της εργαλείο: Τα ξυλάκια μέτρησης φρυδιών θα σε βοηθήσουν να ορίσεις το σχήμα που θέλεις, πριν βάλεις το καλλυντικό PMU μολύβι. Τα μολύβια αυτά είναι σχεδιασμένα από την Master Trainer & Beauty Expert Ναταλία Babenko και διατίθενται από το e-shop και από το χώρο της ακαδημίας.

Τα PMU μολύβια που θα χρησιμοποιήσεις μετά, αυτά με τα οποία θα φτιάξεις και θα γεμίσεις το σχήμα σου, πρέπει να είναι μαλακά χωρίς να μουτζουρώνουν, έντονα χωρίς να αφήνουν παχύ στρώμα στην επιδερμίδα, και να ταιριάζουν στις αποχρώσεις που ταιριάζουν στην πελάτισσά σου.

Image result for διαβήτης biotek

Την σειρά BioResistent την  εγγυάται η ποιότητα των εργαστηρίων Biotek.

Στο ημιμόνιμο φρυδιών, τα μολύβια που προτείνουμε έχουν την υπογραφή της BIOTEK. Καλλυντικά μολύβια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το τατουάζ φρυδιών και κατασκευάζονται με τις ίδιες χρωστικές ουσίες των χρωμάτων BioResistent.  Τα εργαστήρια της ΒΙΟΤΕΚ χαρακτηρίζονται από φαρμακευτική ποιότητα, καθαρότητα πρώτων υλών και συνεχής έρευνα. Πέραν των εργαστηριακών ευρημάτων όμως, οι   16 αποχρώσεις αντανακλούν σαφώς το εύρος των χρωστικών BioResistent και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη μέγιστη ασφάλεια.ημιμόνιμο φρυδιώνbiotek greece

Η ικανοποίηση του ειδικού είναι μεγάλη, τόσο όταν πετυχαίνει το σχήμα που επιθυμεί, όσο χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που του προτείνουμε.

Στην ακαδημία μας, παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά για την εξάσκηση που φυσικά έχουν την υπογραφή κορυφαίων PMU εταιριών. Γι΄αυτό και, με το πέρας της εκπαίδευσή σας, τα προϊόντα που θα διαλέξετε θα είναι τα σωστά!

Your Permanent Beauty Academy Βας. Γεωργίου 16, 15231 Χαλάνδρι, 210-3000409