Ψάχνεις το επάγγελμα του μέλλοντος; Σπούδασε PMU Artist- ειδικός ημιμόνιμου μακιγιάζ! | Your Permanent Beauty Academy

Ψάχνεις το επάγγελμα του μέλλοντος; Σπούδασε PMU Artist- ειδικός ημιμόνιμου μακιγιάζ!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΛΕΦΑΡΩΝ & ΧΕΙΛΙΩΝ / 26-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
28/12/2017
Γνώρισε μερικούς από τους ομιλητές του BB Congress καθώς & τα θέματα που θα αναπτύξουν!
11/01/2018

Αν με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς είσαι σε σκέψεις για την πορεία της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας θα θέλαμε να σού προτείνουμε να εξετάσεις την εκδοχή να εκπαιδευτείς ως PMU Artist. Στην Ακαδημία Your Permanent Beauty Academyθα εκπαιδευτείς δίπλα στους leaders της αγοράς μαθαίνοντας μια τέχνη που αν την αγαπήσεις και επενδύσεις σ’ αυτήν δε θα σε προδώσει ποτέ οικονομικά.

Μαθαίνοντας ένα επάγγελμα που δεν έχει κορεστεί διασφαλίζεις στον εαυτό σου μια μόνιμη δουλειά που έχει προσιτό κόστος επένδυσης σπουδών και εξοπλισμού αλλά μεγάλο περιθώριο κέρδους, στον αντίποδα.
Το επάγγελμα της PMU Artist έχει αυξητική ζήτηση είτε απασχοληθείς ιδιωτικά κάνοντας ένα δικό σου ινστιτούτο αποκτώντας προσωπική πελατεία, είτε συνεργαζόμενη με πλαστικούς χειρουργούς ή αισθητικούς.

Η  Ακαδημία ημιμόνιμου μακιγιάζ  “Your Permanent Beauty Academy” αποτελώντας εκπαιδευτικό πρότυπο στον Ελλαδικό χώρο,  στοχεύει στο να δώσει προβάδισμα στους αποφοίτους με θεωρητική και πρακτική κατάρτιση προκειμένου να βρουν εργασία και καταξίωση στο απαιτητικό αντικείμενο του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

  • Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το κόστος της βασικής εκπαίδευσης ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών ανέρχεται στα 1550€+ΦΠΑ.
    Upcoming Seminar  05-14 Φεβρουαρίου 2018
  • Το κόστος Advanced Course για προχωρημένους και επαγγελματίες για σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών και ματιών κοστίζει 1950€+ΦΠΑ.
    Upcoming Seminar  26-28 Φεβρουαρίου 2018  
  • Τέλος, ο βασικός εξοπλισμός (μηχάνημα, αναλώσιμα, χρώματα) κοστίζει  2.000€+ΦΠΑ.

Μη διστάσεις να ρωτήσεις επιπλέον πληροφορίες τόσο για τα σεμινάρια όσο και για τους τρόπους πληρωμής και τις εκπτώσεις που παρέχουμε στους σπουδαστές.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αναζητήσεις στο site: www.24beauty-academy.gr  ή να μάς καλέσεις στα τηλέφωνα: 210 300 0409, 211 215 4527.