Τι είναι το PMU STARTING KIT της BIOTEK και τι περιλαμβάνει; | Your Permanent Beauty Academy

Τι είναι το PMU STARTING KIT της BIOTEK και τι περιλαμβάνει;

BROWS INTENSE – NEA Σειρά χρωστικών για τα Φρύδια μεγαλύτερης διάρκειας της BIOTEK
04/08/2017
Permanent Makeup Training by Natalia Babenko / VIDEO
28/08/2017

Με την απόκτηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης σεμιναρίων ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ακαδημία Your Permanent Beauty Academy θα χρειαστείς ένα βασικό εξοπλισμό προκειμένου να εξασκήσεις τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησες κοντά μας. Το PMU starting kit έχει δημιουργηθεί ειδικά για σένα και περιλαμβάνει τα εντελώς απαραίτητα που θα χρειαστείς στο ξεκίνημά σου στην καλύτερη τιμή.

Πρόκειται δηλαδή για ένα σετ από προϊόντα επώνυμης εταιρίας Biotek (Milano) που χρειάζεται ο κάθε αρχάριος PMU artist.
Η Biotek είναι η κορυφαία Ιταλική εταιρία στο χώρο του Permanent Makeup τα τελευταία 30 χρόνια. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων για Permanent Makeup οπως: τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με ποιότητα Ιταλικής κατασκευής. Όλα τα μηχανήματα διαθέτουν Πιστοποιητικό CE. Διαθέτει επίσης υποαλλεργικές χρωστικές ευρωπαϊκών προδιαγραφών με πιστοποιητικό καταλληλότητας για ασφαλή χρήση στο πρόσωπο και σώμα.

Το PMU starting kit της BIOTEK περιλαμβάνει:

Γιατί να αγοράσω το PMU starting kit της BIOTEK και όχι μιας άλλης εταιρίας;
Η σχέση ποιότητας τιμής (value for money) είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Ο τεχνικός μας εξοπλισμός έχει εγγύηση 1ος έτους και οι χρωστικές είναι απαλλαγμένες από τοξικές ουσίες. Υποαλλεργικές και αποστειρωμένες διασφαλίζουν ορθό- χωρίς επιπλοκές και με διάρκεια- αποτέλεσμα. Επιπλέον πρόκειται για ό,τι πραγματικά χρειάζεται ο επαγγελματίας προκειμένου να αισθανθεί ασφαλής για την ποιότητα των υπηρεσιών του, απαλλάσσοντάς τον από κακοτοπιές και άσκοπες αγορές. Τέλος, η μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα, προϊόντα & αναλώσιμα ημιμόνιμου μακιγιάζ, δίνει τη δυνατότητα επιλογής των κατάλληλων προϊόντων στον κάθε επαγγελματία.

Πόσο κοστίζει το PMU starting kit της BIOTEK;
Το κόστος ανέρχεται από 2000€ έως 2500€ ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής του. Μπορείς να το προμηθευτείς μετά το πέρας των σεμιναρίων σου με μια έκπτωση -10% ή να το αγοράσεις ηλεκτρονικά από το e-shop www.eshop.24beauty-academy.gr

Πώς μπορώ να πληρώσω το PMU starting kit της BIOTEK;
Μπορείς να δώσεις μια προκαταβολή (30%), ώστε να καπαρώσεις την αγορά σου. Στη συνέχεια η ολική αποπληρωμή γίνεται με την παράδοσή του. Μπορείς να πληρώσεις με μετρητά, χρεωστική κάρτα POS ή πιστωτική σε 6 άτοκες δόσεις. Το kit το παραλαμβάνεις μετά το πέρας 5-7 εργάσιμων ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα & αναλώσιμα ημιμόνιμου μακιγιάζ BIOTEK (Μilano) μπορείς να καλέσεις στα τηλέφωνα:
211 215 45 27 / 210 3000 409 ή να επισκεφτείς την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα μας: www.24beauty-academy.gr

Είμαστε στη διάθεση κάθε επαγγελματία τόσο για σεμινάρια όσο και για τα προϊόντα και αναλώσιμα που θα χρειαστείτε. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!