Το περιοδικό για επαγγελματίες ημιμόνιμου μακιγιάζ | Your Permanent Beauty Academy

Το περιοδικό για επαγγελματίες ημιμόνιμου μακιγιάζ

Ποια κόλλα αποδίδει το καλύτερο αποτέλεσμα στα extensions βλεφαρίδων;
18/12/2019
Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Εκπαιδεύσου στην 24beauty-academy και απόκτησε μηχάνημα ΒΙΟΤΕΚ!
20/01/2020

Οι σωστές επαγγελματίες ημιμόνιμου μακιγιάζ, δεν σταματούν να ενημερώνονται. Το περιοδικό Permanent Magazine είναι το “έντυπο σχολείο” της pmu artist!   

Η εκπαίδευση δεν πρέπει σταματά ποτέ. Συμμετέχουμε σε masterclass νέων πρακτικών,  παρακολουθούμε σεμινάρια τεχνικών για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας. ώστε και εμείς να μένουμε στην κόψη του κλάδου μας και να παρέχουμε γκάμα και ποιότητα υπηρεσιών στις πελάτισσές μας. Οι περισσότερες ακολουθούμε social media pages διάσημων pmu trainers ώστε να μαθαίνουμε τα νέα τους, τις καλές & κακές πρακτικές αλλά και προϊόντα και μηχανήματα που προτείνουν.

Η ακαδημία 24beauty-academy σας προτείνει και κάτι άλλο, κάτι που συνοψίζει όλα τα παραπάνω, σε ένα έντυπο!

Το Permanent-magazine είναι παγκοσμίως το Νο1 “έντυπο σχολείο”: Κυκλοφορεί σε περιοδικό & DVD με Masterclass, στην ίδια συσκευασία. Το περιοδικό παρέχει τεχνικές & διορθώσεις με βήματα και σχέδια για κάθε ειδικό ώστε να κάνει παράλληλα πρακτική, συνεντεύξεις σε top pmu trainers, άρθρα για καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών / περιστατικών και, φυσικά, ενημέρωση για ο,τι νεότερο κυκλοφορεί σε προϊόντα και αναλώσιμα στο χώρο μας.

Το βρήκαμε και σας το προσφέρουμε σε ειδική, γιορτινή τιμή: Περιοδικό & DVD, 25 ευρώ (αρχική 45) ‼️

Για παραγγελίες καλέστε μας στο 210-3000409