Μονοήμερο FULL LIPS Masterclass by Your Permanent Beauty Academy!

3/12/2018: Μονοήμερο FULL LIPS Masterclass by Your Permanent Beauty Academy!

Τα ολιγομελή σεμινάρια παίζουν ρόλο στην ποιότητα εκπαίδευσής σου. Η Your Permanent Beauty Academy σου εξηγεί γιατί!
14/11/2018
Δυναμικό πρόγραμμα σπουδών 2019 στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ by Your Permanent Beauty Academy!
29/11/2018

Η Your Permanent Beauty Academy σε προσκαλεί στο μονοήμερο FULL LIPS Masterclass (Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ χειλιών για επαγγελματίες) που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2018! Εισηγήτρια του Masterclass είναι η διεθνώς καταξιωμένη PMU artist Ναταλία Babenko η οποία θα μοιραστεί με τους τυχερούς μαθητές όλα τα μυστικά της τεχνικής χειλιών FULL LIPS.

Στο μοναδικό αυτό Masterclass θα εκπαιδευτείς με τα προηγμένα μηχανήματα και τις πιστοποιημένες χρωστικές της κορυφαίας ιταλικής εταιρία Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ ΒΙΟΤΕΚ.

  

Τα τμήματα της Your Permanent Beauty Academy είναι αυστηρά ολιγομελή, ενώ δίνεται πάντα έμφαση στην κάλυψη της θεωρίας αλλά και στην πρακτική. Παρακολουθώντας το FULL LIPS Masterclass by Ναταλία Babenko θα πάρεις όλη την απαραίτητη γνώση σε θεωρητικό επίπεδο αλλά θα κάνεις και practice σε χαρτί και λάτεξ αλλά και σε 1 φυσικό μοντέλο!

  

Στο πλαίσιο του Masterclass θα αναπτυχθούν θέματα όπως

  • Επιλογή σωστού σχήματος για κάθε περίπτωση
  • Βελόνες & Μηχανήματα: πώς επηρεάζουν το αποτέλεσμα
  • Χρωστικές και πολλά δοκιμασμένα mix για σίγουρη επιτυχία
  • Minimum απώλεια χρώματος κατά την επούλωση
  • Ιστορικό Υγείας του πελάτη και τι πρέπει να προσέχεις
  • Εφαρμογές χωρίς τραυματισμό & πόνο
  • Ιατρική προσέγγιση του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ με βάση την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και την πολυετή εμπειρία της Natalia Babenko

Δείγμα δουλειάς μας

Δείγμα δουλειάς μας 

Δείγμα δουλειάς μας

Δείγμα δουλειάς μας

 


Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του σεμιναρίου Natalia Babenko:
Η Natalia Babenko σπούδασε στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου απ΄ όπου αποφοίτησε αριστούχος και στη συνέχεια, το 2010, μετεκπαιδεύτηκε στην διακεκριμένη Σχολή Προσωπολογίας και Μόνιμου Μακιγιάζ στη Μόσχα.

Είναι ιδιοκτήτρια του εξειδικευμένου Κέντρου Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ Your Permanent Beauty Expert κα της Σχολής Your Permanent Beauty Academy. Είναι έμπειρη PMU artist με περισσότερες από 10.000 εφαρμογές στο ενεργητικό της. Εξειδικεύεται στο αισθητικό και ιατρικό Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας πολλές τεχνικές για την εφαρμογή τους. Από το 2016 είναι επίσημη αντιπρόσωπος της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας BIOTEK στην Ελλάδα.

Το 2018 η Ναταλία ίδρυσε τον πρώτο οργανωμένο Σύλλογο Επαγγελματιών Μικροχρωμάτωσης και Microblading Ελλάδος (ΣΕΜΜΕ) που αποσκοπεί στην ουσιαστική βελτίωση της άσκησης του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα. Επίσης, τον Μάρτιο του 2018 διοργάνωσε στην Αθήνα το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ Beauty Blossom Congress.

 

Δεν απομένουν πολλές θέσεις για να συμπληρωθεί το τμήμα οπότε μην περιμένεις άλλο!
Επικοινώνησε στο 210 3000 409 καθημερινές 10:00 με 18:00 για να μάθεις πώς να κλείσεις τη θέση σου και να εκπαιδευτείς
στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ χειλιών από την καλύτερη στην Ελλάδα.