Τα ολιγομελή σεμινάρια παίζουν ρόλο στην ποιότητα εκπαίδευσής σου!

Τα ολιγομελή σεμινάρια παίζουν ρόλο στην ποιότητα εκπαίδευσής σου. Η Your Permanent Beauty Academy σου εξηγεί γιατί!

Η έκθεση Beauty Greece Χειμώνας 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Για ακόμη μια φορά η Your Permanent Beauty Academy σας ευχαριστεί για την στήριξη!
07/11/2018
3/12/2018: Μονοήμερο FULL LIPS Masterclass by Your Permanent Beauty Academy!
21/11/2018

Το κλειδί για τη σωστή εκπαίδευσή σου στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι να παρακολουθήσεις ολιγομελή σεμινάρια. Όσο περισσότεροι μαθητές συμμετέχουν σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα τόσο λιγότερος είναι ο χρόνος που αφιερώνεται στον καθένα από τον εισηγητή.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι πολλές ερωτήσεις, οι απορίες και οι «διαφορετικές ταχύτητες» μάθησης κάθε συμμετέχουσας δεν σου επιτρέπουν να παρακολουθήσεις με το δικό σου ρυθμό. Και φυσικά ο καθηγητής «μοιράζεται» χωρίς να εστιάζει πραγματικά στις ανάγκες σου.

Μην διαπραγματευτείς την ολοκληρωμένη και άρτια εκπαίδευση. Προλαβαίνεις για λίγο ακόμη να κλείσεις τη θέση σου στο σεμινάριο BASIC COURSE Full Brow Training 8 ημερών για αρχάριους της Your Permanent Beauty Academy που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 ως τις 28 Νοεμβρίου. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο by Natalia Babenko θα εκπαιδευτείς στις 3 βασικές τεχνικές Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών: την Τρίχα Τρίχα, την Ελαφρά Σκίαση και το Microblading. Θα αποκτήσεις γνώσεις σε θεωρητικό επίπεδο αλλά θα τις εφαρμόσεις η ίδια τόσο σε χαρτί και λάτεξ όσο και σε φυσικά μοντέλα, με πλήρη επιτήρηση από την διαπιστευμένη Εισηγήτρια. Δες περισσότερα για το σεμινάριο ΕΔΩ.

Να θυμάσαι ότι τις περισσότερες φορές τα λιγότερα ακριβά σεμινάρια είναι αυτά που έχουν πολλά άτομα σε κάθε τμήμα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να σε επηρεάσει ο οικονομικός παράγοντας γιατί η εκπαίδευσή σου είναι το θεμέλιο της καριέρας σου. Φρόντισε να είναι γερό, επιλέγοντας μια εξειδικευμένη Σχολή.