Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας στην έκθεση Beauty Greece!

Η έκθεση Beauty Greece Χειμώνας 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Για ακόμη μια φορά η Your Permanent Beauty Academy σας ευχαριστεί για την στήριξη!

Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ: Η Your Permanent Beauty Academy σου εξηγεί ποιες μορφές εκπαίδευσης να αποφεύγεις!
31/10/2018
Τα ολιγομελή σεμινάρια παίζουν ρόλο στην ποιότητα εκπαίδευσής σου. Η Your Permanent Beauty Academy σου εξηγεί γιατί!
14/11/2018

Για ακόμη μια χρονιά η Your Permanent Beauty Academy συμμετείχε στην μεγαλύτερη έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς Beauty Greece με απόλυτη επιτυχία! Η προσέλευση του κόσμου στο περίπτερό μας – 055- ήταν ξανά μαζική και το ενδιαφέρον των επαγγελματιών πολύ ζωηρό. Σας ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη στήριξη!

 

  

 

Όσοι επισκέφθηκαν το stand της Your Permanent Beauty Academy είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα και τα κορυφαία μηχανήματα της ιταλικής εταιρίας ΒΙΟΤΕΚ. Ενώ αποκλειστικά για το τριήμερο της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να τα προμηθευτούν σε πραγματικά χαμηλή τιμή.

Ακόμη, παρουσιάσαμε το αναλυτικό πρόγραμμα σεμιναρίων και masterclasses της Σχολής μας και ενημερώσαμε το ενδιαφερόμενο κοινό για τα οφέλη ενασχόλησης με το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ. Στόχος μας κάθε φορά είναι να καθοδηγούμε όσους τώρα ξεκινούν να κάνουν την σωστή επιλογή εκπαίδευσης και να μοιραζόμαστε πολύτιμα μυστικά της τέχνης μας!   

 

 

Κάθε έκθεση ομορφιάς είναι για εμάς μια υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους επαγγελματίες
και να ανταλλάξουμε γνώσεις και ιδέες!  
Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε σε κάθε βήμα!