Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ: ποιες μορφές εκπαίδευσης να αποφεύγεις!

Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ: Η Your Permanent Beauty Academy σου εξηγεί ποιες μορφές εκπαίδευσης να αποφεύγεις!

Τρία Εκπαιδευτικά προγράμματα by Your Permanent Beauty Academy που δεν πρέπει να χάσεις!
24/10/2018
Η έκθεση Beauty Greece Χειμώνας 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Για ακόμη μια φορά η Your Permanent Beauty Academy σας ευχαριστεί για την στήριξη!
07/11/2018

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι αδιαμφισβήτητα το επάγγελμα του μέλλοντος και υπάρχουν πολλές επιλογές εκπαίδευσης. Όμως χρειάζεται διπλή προσοχή στην Σχολή και το είδος σεμιναρίου που θα παρακολουθήσεις γιατί όπως έχουμε πει ξανά δεν είναι όλες οι σχολές σωστά καταρτισμένες και αποτελεσματικές. Ακόμη, δεν ταιριάζουν όλες οι μορφές διδασκαλίας στην φύση του επαγγέλματός μας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που πρέπει αδιαπραγμάτευτα να αποφύγεις στο ξεκίνημά σου είναι να εκπαιδευτείς απομακρυσμένα. Αυτού του είδους τα σεμινάρια θα τα δεις κυρίως ως webinars  ή e-learning εκπαίδευση. Βασικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι σου δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις σεμινάρια σχολών που βρίσκονται σε άλλη πόλη ακόμη και χώρα μέσω υπολογιστή και ότι κοστίζουν αρκετά λιγότερο. Ωστόσο όταν μιλάμε για εφαρμογή Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ «απαγορεύονται».

  

Ο λόγος είναι γιατί δεν έχεις άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή, δεν βλέπεις και δεν επεξεργάζεσαι τις χρωστικές και δεν δουλεύεις με τα μηχανήματα. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πρακτική άσκηση η ίδια, πράγμα που σημαίνει πως χάνεις σχεδόν το 90% μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ.

Στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ όλα εξαρτώνται από την εξάσκηση των τεχνικών ώστε να εξοικειωθείς. Μέσω της οθόνης του υπολογιστή και της σύνδεσης ίντερνετ με ενδεχόμενες διακοπές δεν μπορείς να έχεις καθαρή εικόνα για το τι γίνεται στο μοντέλο ή πώς ακριβώς θα χειριστείς κάθε περίπτωση πελάτη.

 

 

Να θυμάσαι πως το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ ανήκει στον κλάδο της παραϊατρικής και έτσι οφείλεις να το αντιμετωπίζεις. Για να καταλήξεις στο ποιος θα σου δώσεις τις κατάλληλες βάσεις πρέπει  να κάνεις εντατική και προσεκτική έρευνα και να ενημερωθείς κατάλληλα για το αν θα υπάρχει πρακτική άσκηση σε φυσικά μοντέλα!

Σε περιμένουμε όποια στιγμή θες στην Your Permanent Beauty Academy για να σου παρουσιάσουμε την δομή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας και να σου λύσουμε τυχόν απορίες.