Τρία Εκπαιδευτικά προγράμματα που δεν πρέπει να χάσεις!

Τρία Εκπαιδευτικά προγράμματα by Your Permanent Beauty Academy που δεν πρέπει να χάσεις!

Επισκέψου το περίπτερο 055 της Your Permanent Beauty Academy στην έκθεση Beauty Greece και επωφελήσου από τις σημαντικές εκπτώσεις!
15/10/2018
Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ: Η Your Permanent Beauty Academy σου εξηγεί ποιες μορφές εκπαίδευσης να αποφεύγεις!
31/10/2018

Είτε είσαι ήδη επαγγελματίας του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ, είτε τώρα ξεκινάς να χτίζεις την καριέρα σου, αυτό τον Νοέμβριο η μόνη επιλογή είναι και πάλι η Your Permanent Beauty Academy! Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες που προκύπτουν στον κλάδο του PMU, σχεδιάσαμε τρία ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις των αρχάριων και προχωρημένων.

 12 Νοεμβρίου: Αφαίρεση αποτυχημένου PMU & Tattoo σώματος με το πρωτοποριακό “IQ” Intelligent Pigment Remover

Οι ανάγκες για απαλλαγή από κακές επιλογές Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ στο πρόσωπο και τατουάζ στο σώμα είναι τεράστιες. Οι λάθος πρακτικές του παρελθόντος δεν χρειάζεται να μας συντροφεύουν πια και εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την μεγάλη ευκαιρία. Μάθε από την καλύτερη του είδους  Inga Babitskaya και εφάρμοσε την πιο ανώδυνη, ασφαλή, αποτελεσματική και οικονομική τεχνική αφαίρεσης αποτυχημένου PMU & Tattoo σώματος. Δες περισσότερα ΕΔΩ.

14 Νοεμβρίου: Magic Shading Masterclass για επαγγελματίες

Η πιο hot τάση στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών παραμένει το magic shading. Είναι η πιο εξελιγμένη παραλλαγή της σκίασης αλλά χαρίζει ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα. Το μυστικό της είναι η επιλογή διάφορων συνδυασμών χρωστικών και οι εναλλαγές στον τρόπο και την ένταση της εφαρμογής! Μάθε από την πρωτοπόρο του magic shading στην Ελλάδα κ. Natalia Babenko!  Δες περισσότερα ΕΔΩ.

19-28 Νοεμβρίου: Σεμινάριο Βασικής εκπαίδευσης Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ για αρχάριους

Σε περίπτωση που τώρα ξεκινάς την ενασχόλησή σου με το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ, χρειάζεται από τώρα να βάλεις γερές βάσεις επιλέγοντας την πιο καταρτισμένη σχολή. Το πλήρες σεμινάριο για αρχάριους της Your Permanent Beauty Academy αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή καθώς θα εκπαιδευτείς πλήρως και στις 3 βασικές τεχνικές φρυδιών (Τρίχα Τρίχα, Σκίαση, Microblading). Θα μάθεις την απαραίτητη θεωρία για το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ και θα εξασκηθείς στις παραπάνω τεχνικές ώστε να είσαι έτοιμη να αναλάβεις κάθε περίπτωση πελάτη, αμέσως μόλις αποφοιτήσεις. Δες περισσότερα ΕΔΩ.

 

Στην Your Permanent Beauty Academy προσπαθούμε να παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας για σωστή εκπαίδευση και ποιοτικές εφαρμογές Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ.
Βλέποντας τις ελλείψεις σε τεχνογνωσία, προσπαθούμε πάντα να τις καλύπτουμε με απόλυτη επιτυχία.
Παράλληλα, καθώς οι τάσεις στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ ανανεώνονται πολύ γρήγορα, οφείλουμε να περνάμε τη νέα γνώση στους Έλληνες επαγγελματίες άμεσα!
Γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις και να εξελιχθείς σωστά, παρέα με τους καλύτερους!