Επισκέψου το περίπτερο 055 της Your Permanent Beauty Academy στην έκθεση Beauty Greece και επωφελήσου από τις σημαντικές εκπτώσεις!

Επισκέψου το περίπτερο 055 της Your Permanent Beauty Academy στην έκθεση Beauty Greece και επωφελήσου από τις σημαντικές εκπτώσεις!

Έκθεση Beauty Greece, 3-5 Νοεμβρίου, στο MEC Παιανίας: Η Your Permanent Beauty Academy σε περιμένει στο περίπτερο 055!
10/10/2018
Τρία Εκπαιδευτικά προγράμματα by Your Permanent Beauty Academy που δεν πρέπει να χάσεις!
24/10/2018

Αυτή η Beauty Greece θα είναι καλύτερη από ποτέ! Επισκέψου το περίπτερο μας 055 για να σε ενημερώσουμε για όλα τα τελευταία νέα και τις τάσεις στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ και να αποκτήσεις τα πιο αναγνωρισμένα και ποιοτικά προϊόντα Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ σε τιμές έκθεσης.

Στο stand 055 θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις νέες χρωστικές για χείλη, φρύδια και βλέφαρα της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας ΒΙΟΤΕΚ και να τις προμηθευτείς με σημαντική έκπτωση!

Ακόμη, αποκλειστικά και μόνο για όσο διαρκεί η έκθεση Beauty Greece, αγοράζοντας οποιοδήποτε μηχάνημα ΒΙΟΤΕΚ (Pratika ή Stilus EVO) θα έχεις έκπτωση 30%!

  

Τέλος, μην χάσεις τα μοναδικά live demonstrations από την top PMU Artist Natalia Babenko! Η κορυφαία επαγγελματίας του κλάδου θα παρουσιάσει τις πιο σύγχρονες τεχνικές Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ για φρύδια και χείλη. Magic shading και Ombre lips αντίστοιχα είναι οι πιο hot επιλογές παγκοσμίως αυτή την στιγμή και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις σημαντικά tips πρώτα από την Your Permanent Beauty Academy!


Σε περιμένουμε 3-5 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας – MEC για να μοιραστούμε μαζί σου
μυστικά ομορφιάς και επαγγελματικής επιτυχίας! Μην το χάσεις!