Έκθεση Beauty Greece, 3-5 Νοεμβρίου: Σε περιμένουμε στο stand 055!

Έκθεση Beauty Greece, 3-5 Νοεμβρίου, στο MEC Παιανίας: Η Your Permanent Beauty Academy σε περιμένει στο περίπτερο 055!

Θες να εκπαιδευτείς στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ; Συμβουλεύσου την Your Permanent Beauty Academy!
03/10/2018
Επισκέψου το περίπτερο 055 της Your Permanent Beauty Academy στην έκθεση Beauty Greece και επωφελήσου από τις σημαντικές εκπτώσεις!
15/10/2018

Για τρίτη συνεχόμενη φορά η Your Permanent Beauty Academy συμμετέχει στην μεγαλύτερη και πιο καταξιωμένη κλαδική έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς Beauty Greece από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας!

Συμμετέχοντας στην έκθεση Beauty Greece στόχος μας είναι να γνωρίσουμε από κοντά την νέα γενιά επαγγελματιών Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ και microblading και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε σημαντικά ζητήματα. Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά να ενημερώνουμε πρώτοι τους επαγγελματίες της Μόνιμης ομορφιάς για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο σε υπηρεσίες όσο και προϊόντα.

Ακόμη, όσοι επισκεφθούν το περίπτερό μας, stand 055, θα γνωρίσουν από κοντά το φιλικό προσωπικό της Σχολής μας και θα ενημερωθούν για τα επερχόμενα σεμινάρια βασικής και advanced εκπαίδευσης καθώς και τα masterclasses της Your Permanent Beauty Academy. Ενώ, όπως πάντα, όλοι οι επαγγελματίες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα κορυφαία προϊόντα και μηχανήματα της ιταλικής εταιρίας ΒΙΟΤΕΚ.

Highlight! Μην χάσεις τα μοναδικά live demonstration των πιο hot τάσεων παγκοσμίως: magic shading για απόλυτα φυσικά φρύδια και ombre lips για πιο «μεγάλα» και φωτεινά χείλη από την ίδια την Natalia Babenko. Η έμπειρη PMU Artist θα κάνει ζωντανά εφαρμογές με προϊόντα Βiotek και θα λύσει επιτόπου οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις εφαρμογές. Εκμεταλλεύσου αυτή την πραγματικά μεγάλη ευκαιρία να μάθεις τα μυστικά μιας από τις καλύτερες επαγγελματίες του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα!

Τέλος, στο πλαίσιο της Beauty Greece, μπορείς να πραγματοποιήσεις την 1η συνεδρία Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ σε φρύδια ή χείλη σε τιμή έκθεσης. Μάθε περισσότερα στο 210 3000 400.

Ανυπομονούμε να σε δούμε από κοντά στη μεγαλύτερη γιορτή της Ομορφιάς στο περίπτερο 055.
Όλα όσα θες να ξέρεις για το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ θα τα μάθεις από την Your Permanent Beauty Academy πρώτα!