Θες να εκπαιδευτείς στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ;

Θες να εκπαιδευτείς στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ; Συμβουλεύσου την Your Permanent Beauty Academy!

Η σωστή εκπαίδευση Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ είναι απλά η αρχή!
26/09/2018
Έκθεση Beauty Greece, 3-5 Νοεμβρίου, στο MEC Παιανίας: Η Your Permanent Beauty Academy σε περιμένει στο περίπτερο 055!
10/10/2018

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι μια τέχνη που διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς. Λόγω της φύσης της συγκεκριμένης δουλειάς, η επαγγελματική αποκατάσταση είναι δεδομένη. Κατά συνέπεια παρατηρείται και αύξηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για να καλυφθούν οι πρωτοφανείς ανάγκες. Δυστυχώς όμως η μεγάλη προσφορά, δεν συνεπάγεται απαραίτητα και υψηλή ποιότητα κατάρτισης.

Η επιλογή της κατάλληλης σχολής είναι η βάση μιας επιτυχημένης καριέρας. Η Your Permanent Beauty Academy, αποτελώντας εδώ και χρόνια μια από τις κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα, σου αποκαλύπτει κάποια μυστικά ώστε να επιλέξεις σωστά.

Ξεκάθαρο και αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών: είναι απαραίτητο να γνωρίζεις τη δομή του σεμιναρίου που σε ενδιαφέρει ώστε να καταλάβεις αν είναι αξιόπιστη σχολή. Να θυμάσαι πως κάθε σχολή που κάνει σωστή δουλειά, δεν θα σου διδάξει όλες τις τεχνικές σε ένα μόνο σεμινάριο. Έχουμε πει πολλές φορές πως οι αρχάριοι ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινήσουν από το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και να κάνουν πολλή εξάσκηση πριν περάσουν στις υπόλοιπες περιοχές του προσώπου. Τα χείλη και τα βλέφαρα απαιτούν μεγαλύτερη εξοικείωση και χρειάζεται να διδάσκονται σε ξεχωριστό σεμινάριο.

 

    

 

Ολιγομελή τμήματα: οφείλεις να επιλέξεις μια σχολή που δέχεται αποκλειστικά έως πέντε άτομα το πολύ σε κάθε σεμινάριο. Αυτό δεν διαπραγματεύεται γιατί πρέπει ο χρόνος παράδοσης της θεωρίας και της επίβλεψης κατά την πρακτική να επαρκούν για κάθε μαθήτρια. Το 90% της εκπαίδευσης Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ είναι η πρακτική που θα κάνει κάθε εκπαιδευόμενη και μόνο μέσα σε ολιγομελή τμήματα μπορεί να γίνει αποτελεσματικά. Για να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος να κατανοήσει και να εξασκηθεί σωστά.

 

 

Όχι webinars – elearning: η τάση που επικρατεί στην εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια είναι η απομακρυσμένη μάθηση. Για κάποιον άλλο τομέα ίσως να διευκολύνει τη διαδικασία αλλά για το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ δεν ενδείκνυται. Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ εντάσσεται στην παραιατρική, ασχολείται με διαφορετικούς τύπους δέρματος και με μηχανήματα που χρησιμοποιούν βελόνες. Ως εκ τούτου είναι πολύ λεπτή δουλειά και πρέπει οι εκπαιδευόμενες να έρχονται σε επαφή με τα μοντέλα ώστε να εξοικειωθούν με τις κατάλληλες συνθήκες εφαρμογής. Αυτό λοιπόν μπορεί να γίνει μόνο σε φυσική τάξη, σε πραγματικό χρόνο και με τη δυνατότητα να τεθούν ερωτήσεις και να δοθούν απαντήσεις.

 

 

Η επιλογή της κατάλληλης σχολής δεν είναι απλή υπόθεση. Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο,
επισκέψου από κοντά τις σχολές και ρώτα για ό,τι σε προβληματίζει.

Special Tip: η Your Permanent Beauty Academy σε συμβουλεύει να μην επιλέξεις με κριτήριο τα χαμηλότερα δίδακτρα.
Να θυμάσαι πάντα πως το κόστος είναι ανάλογο των παροχών, είτε είναι υψηλό είτε χαμηλό!