Η σωστή εκπαίδευση Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ είναι απλά η αρχή!

Η σωστή εκπαίδευση Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ είναι απλά η αρχή!

Νέα συνεργασία της Your Permanent Beauty Academy με την Eyelash Expert Liountmila Vertikova!
19/09/2018
Θες να εκπαιδευτείς στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ; Συμβουλεύσου την Your Permanent Beauty Academy!
03/10/2018

Η απόφασή σου να ασχοληθείς με το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ και να εκπαιδευτείς από την καλύτερη Σχολή στην Ελλάδα είναι η μισή επιτυχία σου! Η άλλη μισή έγκειται στο πόσο γρήγορα θα περάσεις σε κανονικές εφαρμογές! Στην Your Permanent Beauty Academy προτείνουμε αμέσως μόλις αποφοιτήσεις να αποκτήσεις τον απαραίτητο εξοπλισμό και να δημιουργείς σιγά σιγά το δικό σου πελατολόγιο!

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να εξοπλιστείς με το κατάλληλο, πιστοποιημένο μηχάνημα για Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ, να προμηθευτείς τις πρώτες βασικές χρωστικές και όλα τα χρήσιμα αναλώσιμα. Ένας σωστός επαγγελματίας οφείλει να είναι προετοιμασμένος από την αρχή ώστε να διαχειριστεί με ψυχραιμία την επιτυχία που θα ακολουθήσει.

Όσον αφορά στο πελατολόγιο, σε αγχώνει πού θα βρεις τόσο γρήγορα πελάτες; Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι διότι οι κοντινοί συγγενείς και φίλες αποτελούν πρώτης τάξεως περιπτώσεις. Μαζί τους μπορείς να εξοικειωθείς με τους διαφορετικούς τύπους δέρματος και να «πειραματιστείς» με ποικίλους συνδυασμούς χρωμάτων. Έτσι, σταδιακά θα μπορέσεις να ανοιχτείς και σε κανονικούς πελάτες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ωστόσο, πρέπει να θυμάσαι πως ακόμη και αν δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις εφαρμογές σε φυσικά πρόσωπα στην αρχή, δεν πρέπει να παραμελείς την πρακτική σε λάτεξ! Είναι πολύ σημαντικό να ασχολείσαι καθημερινά έστω και για μία με δύο ώρες. Το λάτεξ είναι ό,τι πιο κοντά στο ανθρώπινο δέρμα και σε βοηθά να βελτιώσεις τα σχήματα που δημιουργείς και τον τρόπο που εφαρμόζεις τις χρωστικές.

Επιπλέον, αν επιθυμείς, τουλάχιστον γι’ αρχή, να αναζητήσεις δουλειά σε κάποιο κέντρο Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ, έχοντας αποφοιτήσει από την Your Permanent Beauty Academy είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη! Βασικό βήμα γι’ αυτό ωστόσο είναι να επιμεληθείς το βιογραφικό σου σημείωμα και να απευθυνθείς σε όσα περισσότερα κέντρα μπορείς.

Αυτό που συμβουλεύουμε όλες τις απόφοιτες της Your Permanent Beauty Academy είναι πως η καταλληλότερη στιγμή για ν’ ανοίξεις τα φτερά σου είναι τώρα. Οι καλύτερες συνθήκες σίγουρα θα έρθουν αν εσύ είσαι σωστά προετοιμασμένη και έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις!