Σεμινάρια extension βλεφαρίδων στη σχολή μας με τη Liountmila Vertikova

Νέα συνεργασία της Your Permanent Beauty Academy με την Eyelash Expert Liountmila Vertikova!

Το πληρέστερο Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για Microblading Artists by Your Permanent Beauty Academy πλησιάζει. Κλείσε μία θέση τώρα!
12/09/2018
Η σωστή εκπαίδευση Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ είναι απλά η αρχή!
26/09/2018

Η Your Permanent Beauty Academy έχει τέλεια νέα για τις ειδικούς ομορφιάς που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στην τοποθέτηση extension βλεφαρίδων καθώς θα συνεργάζεται στο εξής με την κορυφαία Eyelash Expert Liountmila Vertikova!
Your Permanent Beauty Academy και Liountmila Vertikova θα ενώσουν τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία τους για να παρέχουν από κοινού υψηλού επιπέδου εκπαίδευση!

Για να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες εκπαίδευσης, δημιουργήθηκαν 3 ενότητες σεμιναρίων που απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και προχωρημένους extentionists. Σκοπός των σεμιναρίων είναι να εξυπηρετήσουν οποιονδήποτε στοχεύει στην επαγγελματική καταξίωση και πρόοδο.

Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα προγραμματισμένα σεμινάρια είναι τα εξής:

  • 9-10 Οκτωβρίου Σεμινάριο Τοποθέτησης Extension Βλεφαρίδων One by One (για αρχάριους)
  • 23 Οκτωβρίου Σεμινάριο LASH LIFT, μια τεχνική που είναι κατάλληλη για όλους τους επαγγελματίες ανεξαρτήτως επιπέδου
  • 3-4 Δεκεμβρίου Σεμινάριο Τοποθέτησης Extension Βλεφαρίδων Russian Volume (για προχωρημένους)

Ακολουθώντας την παράδοση της Your Permanent Beauty Academy τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή και πραγματοποιούνται υπό την πλήρη καθοδήγηση και επιτήρηση της Liountmila Vertikova. Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρία, ασκήσεις και πρακτική σε φυσικά μοντέλα. Στο τέλος του κάθε σεμιναρίου δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μπορείς να παρακολουθήσεις τόσο εντατικά, διεθνών προδιαγραφών σεμινάρια τοποθέτησης extension βλεφαρίδων σε τόσο ανταγωνιστική τιμή! Κάλεσε στο 210 3000 409 (καθημερινές 10:00-18:00) και μάθε περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να μην χάσεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς στην τέχνη των extension βλεφαρίδων από την καλύτερη στην Ελλάδα!

 

Οι διάφορες τεχνικές επιμήκυνσης βλεφαρίδων αποτελούν βασικό συμπλήρωμα της Ημι-Μόνιμης ομορφιάς. Γι’ αυτό η Νο 1 Σχολή για Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ στην Ελλάδα Your Permanent Beauty Academy φροντίζει να παρέχει την πιο σύγχρονη γνώση, εγκαινιάζοντας συνεργασίες πάντα με τις κορυφαίες εκπροσώπους του κλάδου.