Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για Microblading Artists! Κλείσε μία θέση ΤΩΡΑ!

Το πληρέστερο Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για Microblading Artists by Your Permanent Beauty Academy πλησιάζει. Κλείσε μία θέση τώρα!

Αναρωτιέσαι αν το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι το επάγγελμα του μέλλοντος; Η Your Permanent Beauty Academy σου το επιβεβαιώνει!
05/09/2018
Νέα συνεργασία της Your Permanent Beauty Academy με την Eyelash Expert Liountmila Vertikova!
19/09/2018

Αγαπητή φίλη που ασχολείσαι μόνο με το microblading έχεις σκεφτεί πώς μπορείς να εξελίξεις τις υπηρεσίες σου; Γνωρίζεις για ποιους λόγους το microblading από μόνο του δεν σε καθιστά ολοκληρωμένη επαγγελματία του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ; Έχεις ποτέ βρεθεί στην άβολη θέση να μην μπορείς να εξυπηρετήσεις κάποια κυρία που δεν ήθελε να κάνει ή που δεν ενδεικνυόταν για αυτήν η τεχνική του microblading;

Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλές περιπτώσεις επαγγελματιών που θέλουν να εξελιχθούν περεταίρω και να διευρύνουν το πελατολόγιό τους καλύπτοντας κάθε αίτημα. Έτσι, η Your Permanent Beauty Academy δημιούργησε το  πιο ολοκληρωμένο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για Microblading Artists 29-31 Οκτωβρίου 2018. Με εισηγήτρια την καταξιωμένη PMU Expert και πιστοποιημένη με Medical Degree κ. Natalia Babenko, οι εκπαιδευόμενες που θα το παρακολουθήσουν θα μάθουν τις εναλλακτικές που έχουν ώστε να είναι σωστές και ολοκληρωμένες PMU Artist, παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ με ποιοτικό αποτέλεσμα.

Λίγα λόγια για το Μετεκπαιδευτικό για Microblading Artists:

Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο 30 ωρών όπου θα εκπαιδευτείς στις 3 βασικές τεχνικές με μηχάνημα: Τρίχα Τρίχα, Σκίαση και Full Natural (συνδυασμός των 2 τεχνικών). Θα διδαχθείς όλη την απαραίτητη θεωρία σχετικά με τη μεθοδολογία των παραπάνω τεχνικών και πώς να τις παρέχεις με 100% επιτυχία. Ενώ θα εξασκηθείς επίσης σε χαρτί, λάτεξ και φυσικά μοντέλα. Να σημειωθεί πως κάθε συμμετέχουσα θα έχει την απόλυτη καθοδήγηση της κ. Babenko ώστε να αφομοιώσει πλήρως τη νέα γνώση.

Απομένουν δύο μόνο θέσεις για να κλείσει το τμήμα οπότε μην το καθυστερείς άλλο. Κάλεσε στο 210 3000 409 (καθημερινές 10.00 – 18.00) και ενημερώσου πώς μπορείς να το παρακολουθήσεις κι εσύ!

 

Στην Your Permanent Beauty Academy αναγνωρίζουμε πως το microblading αποτελεί ίσως την πιο διαδεδομένη τεχνική γιατί αντιγράφει τις φυσικές τρίχες. Τόσο που συχνά το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ταυτίζεται με αυτή την τεχνική.

Ωστόσο η αντίληψη πως το microblading είναι ο πιο φυσικός τρόπος να τονίσουμε το σχήμα των φρυδιών είναι μερικώς σωστή καθώς υπάρχουν κι άλλες τεχνικές που χαρίζουν διακριτικό αποτέλεσμα. Στην  Your Permanent Beauty Academy εκπαιδεύσουμε κάθε επαγγελματία στην νοοτροπία πως ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής της, κάθε τεχνική αναδεικνύεται διαφορετικά.