Αναρωτιέσαι αν το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι το επάγγελμα του μέλλοντος;

Αναρωτιέσαι αν το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι το επάγγελμα του μέλλοντος; Η Your Permanent Beauty Academy σου το επιβεβαιώνει!

Δυνατό εκπαιδευτικό φθινόπωρο από την Your Permanent Beauty Academy: εξέλιξε τις γνώσεις στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ!
29/08/2018
Το πληρέστερο Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για Microblading Artists by Your Permanent Beauty Academy πλησιάζει. Κλείσε μία θέση τώρα!
12/09/2018

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι χωρίς αμφιβολία το επάγγελμα του μέλλοντος. Εντάσσεται στον ευρύτερο κλάδο της ομορφιάς που δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται αφού δημιουργούνται διαρκώς νέες ανάγκες. Είναι αναμενόμενο λοιπόν «να μην χάνει ποτέ πελάτες» ή να γνωρίζει κρίση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο κλάδος της ομορφιάς και της περιποίησης δεν συρρικνώθηκε καθόλου την τελευταία οκταετία. Αντιθέτως, υποκλάδοι όπως το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ αναπτύχθηκαν ραγδαία.

Βασικό κριτήριο για την επιλογή επαγγέλματος, πέρα από την φυσική κλίση, πρέπει να είναι οι επιλογές που υπάρχουν για μετεκπαίδευση και εξέλιξη του αντικειμένου. Στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είμαστε τυχερές γιατί είναι πολλές οι περιοχές που μπορούμε να δουλέψουμε. Υπάρχει το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ προσώπου για καθαρά αισθητικούς σκοπούς (φρύδια, χείλη, eyeliner) και υπάρχει επίσης το ιατρικό Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ για κάλυψη ουλών ή αποκατάσταση θηλής και αφαίρεση κακών πρακτικών Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ και τατουάζ.

Ωστόσο προσοχή! Δεν είναι όλες οι περιοχές το ίδιο «εύκολες» γι’ αυτό πρέπει να εκπαιδευτείς σταδιακά και να αποκτήσεις πολλή εμπειρία σε κάθε μια ξεχωριστά. Πάντα εξοικειωνόμαστε με το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ δουλεύοντας στα φρύδια αρχικά, στη συνέχεια περνάμε στα χείλη και τα βλέφαρα και τέλος εκπαιδευόμαστε στο ιατρικό μακιγιάζ. Μπορείς να δεις τους λόγους αναλυτικά ΕΔΩ.

Επιπλέον, το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ και ο κλάδος της παραϊατρικής αισθητικής σου προσφέρουν ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα.  Έχεις την ευκαιρία να παρακολουθείς πολλές Εκθέσεις και Συνέδρια κάθε χρόνο σε Ελλάδα και εξωτερικό και να προσεγγίζεις εύκολα τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως. Οι νέες τάσεις συνήθως χαράσσονται από τους διεθνείς PMU Experts, ωστόσο διαδίδονται πια γρήγορα και στην χώρα μας. Έχεις λοιπόν την σπουδαία δυνατότητα να προσεγγίσεις πολλούς Ειδικούς και να συλλέξεις γνώση από πολλές πηγές, εξελίσσοντας το προσωπικό σου στυλ!

 

Το μακιγιάζ και συνεπώς και το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν την επιθυμία των γυναικών να δείχνουν όμορφες. Η επιθυμία αυτή είναι η πιο αστείρευτη γιατί όσο όμορφη και αν είναι μια γυναίκα, πάντα θα θέλει να νιώθει πιο ελκυστική. 

Στην Your Permanent Beauty Academy σε συμβουλεύουμε να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σε αυτόν τον δυναμικό χώρο
και θα χαρούμε να σε εκπαιδεύσουμε στις πιο πρωτοποριακές υπηρεσίες.