Δυνατό εκπαιδευτικό φθινόπωρο στην Your Permanent Beauty Academy

Δυνατό εκπαιδευτικό φθινόπωρο από την Your Permanent Beauty Academy: εξέλιξε τις γνώσεις στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ!

Η Your Permanent Beauty Academy διοργανώνει το πιο καινοτόμο masterclass αφαίρεσης αποτυχημένου Mόνιμου Μακιγιάζ & Τατουάζ τον Νοέμβριο!
01/08/2018
Αναρωτιέσαι αν το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι το επάγγελμα του μέλλοντος; Η Your Permanent Beauty Academy σου το επιβεβαιώνει!
05/09/2018

Οι καλοκαιρινές διακοπές ολοκληρώθηκαν και δίνουν τη θέση τους σε νέα ξεκινήματα. Ελπίζουμε να πέρασες όπως φανταζόσουν, ν’ άλλαξες παραστάσεις και να γέμισες τις μπαταρίες σου ώστε να αντιμετωπίσεις με όρεξη το δυναμικό φθινόπωρο που έρχεται.

Στην Your Permanent Beauty Academy επιστρέψαμε γεμάτες ενέργεια και πολλή όρεξη για καινούριες κατακτήσεις. Με χαρά λοιπόν σου παρουσιάζουμε το full εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής μας ώστε να βρεις με ποιον τρόπο θα ξεκινήσεις ή θα εξελίξεις την καριέρα σου!

 

17- 26 Σεπτεμβρίου: Basic Course γι’ αρχάριους διάρκειας 60 ωρών

Εάν ο στόχος σου είναι να ξεκινήσεις την ενασχόλησή σου με το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ τότε αυτό είναι το κατάλληλο σεμινάριο για σένα. Θα σε εκπαιδεύσει άρτια και επαρκώς ώστε να ξεκινήσεις άμεσα εφαρμογές σε δικούς σου πελάτες.
Στο εντατικό αυτό πρόγραμμα εκπαιδεύεσαι σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο στις 3 βασικές τεχνικές Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών: Τρίχα Τρίχα, Ελαφρά Σκίαση και Microblading με την απόλυτη καθοδήγηση της διαπιστευμένης Εισηγήτριας κ. Natalia Babenko. Δες περισσότερα για το Basic Course ΕΔΩ.

 

29-31 Οκτωβρίου: Μετεκπαιδευτικό για microblading artists διάρκειας 30 ωρών

Εάν είσαι από τις επαγγελματίες του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ που έχουν εστιάσει στο microblading και επιθυμείς να περάσεις στις εφαρμογές με μηχάνημα, τότε μην χάσεις το καλύτερο Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο που θα σε εισάγει και θα σε εκπαιδεύσει στις 3 τεχνικές με δερμογράφο: Τρίχα Τρίχα, Ελαφρά Σκίαση και Full Natural. Να θυμάσαι πως μόνο το microblading ΔΕΝ σε καθιστά ολοκληρωμένη PMU Artist. Δες περισσότερα για το MΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ for Microblading Artists ΕΔΩ.

 

12 Νοεμβρίου: μονοήμερο Masterclass Αφαίρεσης Αποτυχημένου Μόνιμου Μακιγιάζ & Τατουάζ με το μοναδικό προϊόν “IQ” Intelligent Pigment Remover διάρκειας 10 ωρών.

Η ζήτηση για αφαίρεση κακών πρακτικών Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ & τατουάζ συνεχώς αυξάνεται. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις υπηρεσίες σου μαθαίνοντας από την καλύτερη: από την διεθνώς αναγνωρισμένη Ρωσίδα PMU Artist Inga Babitskaya. Η Inga Babitskaya θα μοιραστεί μαζί σου τους λόγους για τους οποίους το πρωτοποριακό προϊόν “IQ” Intelligent Pigment Remover αρκεί για οικονομική, γρήγορη και πάνω απ’ όλα ασφαλή και ανώδυνη αφαίρεση αποτυχημένου Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ & τατουάζ. Δες περισσότερα για το Masterclass ΕΔΩ.

 

Σε όποιο στάδιο της καριέρας σου και αν βρίσκεσαι, πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για πρόοδο.
Στην Your Permanent Beauty Academy σου παρουσιάζουμε πάντα πρώτες τις νέες τάσεις του επαγγέλματος
και σου δείχνουμε τους τρόπους για να τις υιοθετήσεις με επιτυχία.