Μasterclass αφαίρεσης αποτυχημένου Mόνιμου Μακιγιάζ & Τατουάζ

Η Your Permanent Beauty Academy διοργανώνει το πιο καινοτόμο masterclass αφαίρεσης αποτυχημένου Mόνιμου Μακιγιάζ & Τατουάζ τον Νοέμβριο!

Basic Course Σεπτεμβρίου για αρχάριους: Εκπαιδεύσου στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ από τους κορυφαίους τώρα!
25/07/2018
Δυνατό εκπαιδευτικό φθινόπωρο από την Your Permanent Beauty Academy: εξέλιξε τις γνώσεις στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ!
29/08/2018

Η πιστοποιημένη με Medical Degree κ. Natalia Babenko πρωτοπορεί ξανά και φέρνει πρώτη στην Ελλάδα τη διεθνώς αναγνωρισμένη Ρωσίδα PMU Artist Inga Babitskaya για ένα μονοήμερο Masterclass Αφαίρεσης Αποτυχημένου Μόνιμου Μακιγιάζ & Τατουάζ με το μοναδικό προϊόν “IQ” Intelligent Pigment Remover.

Το πρωτοποριακό Masterclass θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2018 στο χώρο της Your Permanent Beauty Academy στο Χαλάνδρι.

Η νέα και πρωτοποριακή μέθοδος αφαίρεσης Μόνιμου Μακιγιάζ με το “IQ” Intelligent Pigment Remover αποτελεί την μοναδική τεχνική που χρειάζεται να μάθεις γιατί είναι:

  • Οικονομική
  • Απόλυτα αποτελεσματική
  • Δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός – χρησιμοποιείς το μηχάνημα που ήδη διαθέτεις!
  • Αφαιρεί οποιαδήποτε χρωστική κάθε απόχρωσης
  • Γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία
  • Ασφαλής και δεν αφήνει ουλές
  • Δεν περιέχει καρκινογόνες ουσίες

Ακόμη, δεν πρέπει να χάσεις αυτό το Masterclass καθώς θα λάβεις πιστοποιητικό παρακολούθησης και μπορείς να προμηθευτείς την ίδια στιγμή και με αρκετά χαμηλό κόστος το “IQ” Intelligent Pigment Remover ώστε να ξεκινήσεις άμεσα τις δικές σου εφαρμογές.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα αποκτήσεις όλη τη γνώση και εμπειρία που απαιτείται για να προσφέρεις υπηρεσίες με ποιότητα και σεβασμό στον πελάτη. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις θεωρία αλλά και επαρκή πρακτική σε φυσικά μοντέλα ώστε να νιώσεις σίγουρη για τον εαυτό και τις δυνατότητές σου.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό μην καθυστερείς. Κλείσε τη θέση σου έως 31/8 και κέρδισε έκπτωση 15%.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων κάλεσε στο 210 3000 409 (καθημερινά 10.00 με 18.00) ή στείλε μήνυμα στο info@beauty-academy.gr.
Δες περισσότερα για το Masterclass ΕΔΩ.

 

Οι λόγοι που εμπιστεύεσαι την Your Permanent Beauty Academy είναι κυρίως γιατί γνωρίζεις πως διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τους κατάλληλους συνεργάτες και πως επιχειρεί πάντα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, καλύπτοντας με ακρίβεια τις ανάγκες της αγοράς. Ακόμη μια φορά λοιπόν σου προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις για να εξελίξεις την καριέρα σου, μαθαίνοντας πάντοτε από τους κορυφαίους του Ημι-μόνιμου Μακιγιάζ.