Εκπαίδευση για έναν αρχάριο; Μπορώ να τα μάθω όλα σε ένα σεμινάριο;

Ποια είναι τα βασικά βήματα εκπαίδευσης για έναν αρχάριο; Μπορώ να τα μάθω όλα σε ένα σεμινάριο;

Το Καλοκαίρι πλησιάζει, οι ευκαιρίες για εκπαίδευση πληθαίνουν!
09/05/2018
Πώς αντιμετωπίζω σωστά ένα δύσκολο πελάτη;
22/05/2018

Αποφάσισες να εκπαιδευτείς στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και σ’ έχει πιάσει μια ακατανίκητη επιθυμία να τα μάθεις όλα! Αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις!

Καταρχάς να σε ενημερώσουμε πως αυτό που σου συμβαίνει είναι φυσιολογικό. Όλοι όσοι ξεκινούν τώρα την ενασχόλησή τους με το ημιμόνιμο μακιγιάζ θέλουν να παρέχουν όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένες και ελκυστικές υπηρεσίες ώστε να έχουν πολλά ραντεβού, άμεσα!

Όμως η σωστή προσέγγιση -και αυτή ακολουθούμε και στη σχολή μας Your Permanent Beauty Academy– είναι να εκπαιδευτείς βήμα βήμα και σωστά. Πρέπει αρχικά να ξεκινήσεις από την βασική εκπαίδευση για αρχάριους που εστιάζει στην περιοχή των φρυδιών. Μαθαίνοντας τις 3 βασικές τεχνικές για τα φρύδια Ελαφρά Σκίαση, Τρίχα-Τρίχα και Microblading και εξασκώντας τες εκτενώς, θα έχεις ολοκληρώσει το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα της επαγγελματικής σου εξέλιξης.

Οι υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης και αν για πέντε με έξι μήνες εστιάσεις στο να γίνεις εξαιρετική σε αυτές, τότε θα είσαι έτοιμη να εξελιχθείς περεταίρω.

Το επόμενο βήμα είναι να περάσεις στις περιοχές των χειλιών και των ματιών. Αυτές οι περιοχές όπως μπορείς εύλογα να αντιληφθείς είναι πιο λεπτές και απαιτούν περισσότερη ακρίβεια και μεγαλύτερη εξοικείωση με το δερμογράφο. Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητο να έχεις τουλάχιστον μισό χρόνο εμπειρία στο ημιμόνιμο μακιγιάζ. Παρακολουθώντας το σεμινάριο για προχωρημένους που θα σε εκπαιδεύσει στις τεχνικές Full lips Semi-full lips για τα χείλη και Κλασικό eyeliner και Lashliner για τα βλέφαρα, θα έχεις σφαιρική γνώση για το ημιμόνιμο μακιγιάζ και θα μπορείς να διαχειριστείς κάθε περίπτωση πελάτη!

Ο λόγος που στην Your Permanent Beauty Academy συμβουλεύουμε τους νέους επαγγελματίες να εξελίσσονται αργά και σταθερά, αφομοιώνοντας πλήρως κάθε νέα γνώση, είναι γιατί το ημιμόνιμο μακιγιάζ στο πρόσωπο είναι μια πρακτική που εντάσσεται στον κλάδο της Ιατρικής Αισθητικής και είναι ένα καθόλα λεπτό και υπεύθυνο έργο.

Να θυμάσαι πως στόχος δεν είναι οι περισσότεροι πελάτες γρήγορα αλλά οι μακροχρόνια ικανοποιημένοι πελάτες που θα σε εμπιστεύονται ξανά και ξανά και θα σε συστήνουν ανεπιφύλακτα και σε άλλους.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 3000 409 (καθημερινές 10:00-18:00)
www.24beauty-academy.gr