Το Καλοκαίρι πλησιάζει, οι ευκαιρίες για εκπαίδευση πληθαίνουν!

Το Καλοκαίρι πλησιάζει, οι ευκαιρίες για εκπαίδευση πληθαίνουν!

POWER BLACK! Το ΝΕΟ eyeliner χρώμα της BIOTEK
02/05/2018
Ποια είναι τα βασικά βήματα εκπαίδευσης για έναν αρχάριο; Μπορώ να τα μάθω όλα σε ένα σεμινάριο;
15/05/2018

Είναι γνωστό πώς όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν περιποιημένες στις καλοκαιρινές διακοπές κι αν λάβουμε υπόψιν τη ζέστη, τις βουτιές και την αλμύρα κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο έχοντας συμβατικό μακιγιάζ. Η ζήτηση λοιπόν για υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ και αποκατάστασης κακών ημιμόνιμων πρακτικών θα είναι στα ύψη. Εκμεταλλεύσου την!

Προλαβαίνω όμως να εκπαιδευτώ εγκαίρως;

Και βέβαια! Αν είσαι ήδη επαγγελματίας PMU Artist σε περιμένει ένας δυνατός Ιούνιος με δύο Masterclasses που δεν πρέπει να χάσεις:

  • 25 – 27 Ιουνίου θα μάθεις από την κορυφαία στο είδος της Irina Maximova για πώς θα αντιμετωπίζεις περιπτώσεις Κάλυψης ουλών, Αποκατάστασης θηλής καθώς και τη τεχνική “Soft Eyebrows”.
  • 28 & 29 Ιουνίου θα εκπαιδευτείς από την μοναδική Linda Paradis πάνω στην πρωτοποριακή, ασφαλή τεχνική αφαίρεσης τατουάζ TATTOO REMOOV χωρίς τη χρήση λέιζερ.

Ενώ αν τώρα ξεκινάς την ενασχόλησή σου με το ημιμόνιμο μακιγιάζ, μία είναι η σίγουρη επιλογή σου: το σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης Basic Course για αρχάριους που θα γίνει 02- 11 Ιουλίου στην Your Permanent Beauty Academy. Στο  Basic Course θα εκπαιδευτείς και θα εξασκηθείς στις 3 βασικές τεχνικές Ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών, δηλαδή την Τρίχα Τρίχα, την Ελαφρά Σκίαση και το Microblading. Θα κάνεις πολλή πρακτική σε χαρτί, latex αλλά και φυσικά μοντέλα ώστε να είσαι έτοιμη γρήγορα να αναλάβεις κάθε περίπτωση πελάτη!

Είναι στο χέρι σου να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις σε ένα αντικείμενο που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από τους Καλύτερους του κλάδου!

Μην το αναβάλλεις άλλο, μάθε τώρα περισσότερα για το πώς μπορείς να παρακολουθήσεις τα παραπάνω προγράμματα στο 210 3000 409 καθημερινές 10.00 με 18.00!

Σε περιμένουμε!!!