Γνώρισε μερικούς από τους ομιλητές του BB Congress καθώς & τα θέματα που θα αναπτύξουν! | Your Permanent Beauty Academy

Γνώρισε μερικούς από τους ομιλητές του BB Congress καθώς & τα θέματα που θα αναπτύξουν!

Ψάχνεις το επάγγελμα του μέλλοντος; Σπούδασε PMU Artist- ειδικός ημιμόνιμου μακιγιάζ!
09/01/2018
One Day MASTERCLASS / Magic Shading Eyebrows by Ksenia Generalova
16/01/2018

Το BB Congress είναι μια επένδυση στις γνώσεις που θα σε εκτοξεύσουν επαγγελματικά! Αξιοποίησε την ευκαιρία και δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή στο διήμερο επαγγελματικό συνέδριο  Brow & Lash Congress που απευθύνεται σ’ όσους θέλουν να  δικτυωθούν, να προβάλουν τις δεξιότητές τους και συγχρόνως να διδαχθούν νέες τεχνικές.

Στο BB Congress 2018 οι ομιλητές αποτελούν την αφρόκρεμα της διεθνούς αγοράς! Με κινητήριο δύναμη την πολυετή πείρα τους αλλά και την κοφτερή αντίληψή τους, οι καταξιωμένοι εισηγητές του εν λόγω συνεδρίου θα φωτίσουν και θα δώσουν απαντήσεις στα πιο σημαντικά ζητήματα του κλάδου, θα μοιραστούν το πάθος τους αλλά κυρίως τα μεγάλα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ που αποτελούν προίκα και  αξία ανεκτίμητη για τον επαγγελματία που αγαπά τη δουλειά του και ονειρεύεται διάκριση και αύξηση των κερδών του.

Θέλεις να γνωρίσεις  μερικούς από τους ομιλητές του ΒΒ Congress;

Natalia Babenkο: Γεννήθηκε στην Ρωσία και τα τελευταία 25 χρόνια ζει στην Ελλάδα. Οι αρχικές σπουδές της πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Νοσηλευτικής απ’ όπου αποφοίτησε αριστούχος. Σήμερα είναι PMU Artist με πάνω από 10.000 εφαρμογές στο ενεργητικό της και πεπειραμένη καθηγήτρια Ημιμόνιμου μακιγιάζ.
Είναι Ιδρύτρια και Διευθύντρια των Κέντρων Μόνιμης Ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert και της σχολής Your Permanent Beauty Academy, στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε Διεθνή Συνέδρια Ομορφιάς κι έχει υπάρξει μέλος κρητικής επιτροπής σε Διαγωνισμούς ημιμόνιμου μακιγιάζ. Είναι επίσημη και αποκλειστική αντιπρόσωπος της επώνυμης Ιταλικής Εταιρίας BIOTEK στην Ελλάδα.

Nauryzova Malika: Είναι Ιδρύτρια του Εργαστηρίου Perfect Eyelashes “VIS A VIS”, Επικεφαλής του Διεθνούς Κέντρου Κατάρτισης «Vis a Vis» καθώς και Ιδιοκτήτρια του brand βλεφαρίδων “Vis a Vis”. Έχει διδάξει περισσότερους από 1500 μαθητές σε Καζακστάν, Κιργιζία, ΗΑΕ, Ουκρανία, Ισραήλ, Αμερική, Τουρκία, Ευρώπη και Ρωσία, με ορισμένους μάλιστα να βραβεύονται σε Διεθνή Πρωταθλήματα!
Είναι Ηγετική Καθηγήτρια σε Master Classes στην Ευρώπη, την Τουρκία και την Αμερική και Διοργανώτρια webinars!
Κατέχει περισσότερα από 30 διπλώματα κι έχει γράψει εγχειρίδια και βιβλία σχετικά με τις διάφορες τεχνικές μακιγιάζ βλεφάρων.
Ακόμη, συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο “Lash boom World 2016″ κι έχει διοργανώσει Master Classes για τους Κορυφαίους Εκπαιδευτές στη Ρωσία, το Καζακστάν και την Ουκρανία!
Έχει συμμετάσχει ως μέλος Κριτικής Επιτροπής σε σημαντικά Πρωταθλήματα Βλεφαρίδων και ως Ομιλήτρια στο Beauty Sensation 2017 στο Τσελιάμπινσκ. Τέλος, ήταν Φιναλίστ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος “Victories du Regard” στο Παρίσι!

Λόγω ανταγωνισμού -καθώς το επάγγελμα  είναι σε άνθιση προκειμένου να ξεχωρίσεις και να διαπρέψεις – επιβάλλεται ως επένδυση της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας να λάβεις συμμετοχή στο συνέδριο Beauty Blossom Congress – International Brow & Lash Congress.

Όλες οι ομιλίες θα έχουν ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά.

Είμαστε σίγουροι πως σου κεντρίσαμε το ενδιαφέρον και θέλεις να μάθεις περισσότερα.
Όλο το πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και η παρουσίαση των ομιλητών βρίσκονται στο link : https://bbcongress.com/conference-program/

Μη διστάσεις, επίσης, να επικοινωνήσεις μαζί μας στα τηλέφωνα 210 3000 402 προκειμένου να σού δώσουμε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Μην ξεχνάς πως η γνώση είναι επένδυση και ποτέ δεν ξέρουμε τα πάντα, γιατί η γνώση δεν είναι στείρα!