Απορίες πελατισσών - Πως να απαντήσω; | Your Permanent Beauty Academy

Απορίες πελατισσών – Πως να απαντήσω;

Τι νέο υπάρχει στις τεχνικές ομορφιάς και πως μπορώ να το μάθω;
09/07/2019
Ημι-μόνιμο μακιγιάζ: Ποιόν τρόπο εκπαίδευσης να επιλέξεις
06/08/2019

Εκτός από τις φωτογραφίες των εφαρμογών που λαμβάνουμε από εκπαιδευόμενες, μας γράφετε για τις απορίες πελατισών και ρωτάτε πως να απαντήσετε!

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε τη ζωή της ακαδημίας, είναι η επικοινωνία μαζί σας. Εκπαιδευόμενες όταν σας γνωρίσαμε, επαγγελματίες πλέον, με σιγουριά και άποψη. Οι πρώτοι μήνες στο επάγγελμα του ειδικού στο ημιμόνιμο μακιγιάζ, εγκυμονεί πολλές ερωτήσεις, απορίες καλύτερα, από το πελατειακό κοινό. Είναι λογικό καθότι α) δεν ξέρουν τις τεχνικές και β) δεν ξέρουν εσάς – ως ειδικό pmu τουλάχιστον. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Για το β, θα πρέπει να τους δώσετε λίγο χρόνο να σας μάθουν και βασικότερα, να τις μάθετε εσείς! Για το α, έχετε εμάς, χωρίς χρονικές καθυστερήσεις. Σας παραθέτουμε κάποιες απαντήσεις:

Ας δούμε κάποιες από αυτές τις απορίες που μας στείλατε:

1. Τι είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ; (κάποιες μπορεί να το αναφέρουν και ως τατουάζ φρυδιών); 

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ γίνεται με τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης. Η μικροχρωμάτωση είναι μία αισθητική μικρο-επεμβατική μέθοδος η οποία μας επιτρέπει να επέμβουμε με μεγάλη λεπτομέρεια ώστε να καλλωπίσουμε, να μετατρέψουμε, να διορθώσουμε, ή και να επαναφέρουμε σε ισορροπία συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και στο σώμα. Η μικροχρωμάτωση διαφέρει από την δερματοστιξία (τατουάζ) και δεν πρέπει να συγχέεται με αυτήν.

2. Για ποιό λόγο να κάνω Ημιμόνιμο Μακιγιάζ;

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να αντικαταστήσει εν μέρει ή πλήρως το συμβατικό μακιγιάζ. Είναι ιδανική διαδικασία για την κυρία που επιθυμεί να τονίσει την φυσική της ομορφιά, να ενισχύσει τα φυσικά χρώματα των χαρακτηριστικών της. Είναι τέλειο για την πολυάσχολη γυναίκα, εκείνη που δεν έχει χρόνο για το καθημερινό make-up, αλλά από την άλλη θέλει να δείχνει κομψή και περιποιημένη.  Επίσης, τιο Ημμόνιμο Μακιγιάζ ενδείκνυται για όσες έχουν αλλεργίες σε καλλυντικά προϊόντα, έχουν ατέλειες στο πρόσωπό τους ή που δυσκολεύονται στην περιποίηση του εαυτού τους λόγω, π.χ. προβλημάτων στην όραση.

3. Θα πονέσω κατά το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ;

ίσως η πιο συχνή απορία! Η απάντησή μας είναι πως δε θα πονέσει σχεδόν καθόλου, ειδικά όταν απευθύνθηκε σε επαγγελματία που έμαθε από την ακαδημία μας να ακολουθεί σωστά το πρωτόκολλο προετοιμασίας και ορθής διαδικασίας ημιμόνιμου μακιγιάζ!  Θυμηθείτε να μην έχετε άγχος και βέβαια να προσπαθήσετε να μπείτε στη ψυχολογία του ανθρώπου που κάνει ένα δώρο ομορφιάς στον εαυτό του.

4. Υπάρχουν παρενέργειες;

Η συχνότερη παρενέργεια που μπορεί να υπάρξει μετά από το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι ελαφρύ οίδημα (πρήξιμο), το οποίο υποχωρεί σε 24 – 48 ώρες. Η αλλεργία σε φάρμακα ή άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πάρα πολύ σπάνια.

5.  Υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας στις χρωστικές τις μικροχρωμάτωσης; 

Στην εκπαίδευση που κάνατε μαζί μας, είτε ήταν διήμερο ταχύρυθμο σεμινάριο είτε ένα από τα βασικά των 8 ημερών, όπως το All IN ONE  & το FULL BROW, θα θυμάστε οτι μιλήσαμε για τη χρωματολογία και είδαμε τις χρωστικές. Τα προϊόντα που προτείνουμε, αυτά στα οποία κάνατε πρακτική και που συνεχίζετε και αγοράζετε από το e-shop μας είναι της εταιρίας BIOTEK. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, υποαλλεργικά. Η σειρά χρωμάτων “BioResistent” είναι συμβατή τα ISO9001 και GMP και χαρακτηρίζονται από φαρμακευτική ποιότητα που εγγυάται η καθαρότητα των πρώτων υλών και η συνεχής έρευνα για μέγιστη απόδοση με ελάχιστο κίνδυνο. Η δοκιμή ανάλυσης όπως εκφράζεται από το ResAP2008 εκτελείται από το κύριο χημικό / αναλυτικό εργαστήριο στον κόσμο, σημείο αναφοράς σύμφωνα με τη διασπορά σε τεχνητό δάκρυ, CTL Berlin και εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Pavia. Fracos. Σύμφωνα με τις δοκιμές, τα χρώματα Biotek μπορούν να δηλωθούν:

  • – Ammine Free
  • – Χωρίς νικέλιο
  • – Μη καρκινογόνο
  • – Μη μεταλλαξιογόνο
  • – Μη γονοτοξικό:  έχουν έναν υπερσυμπυκνωμένο και σταθεροποιημένο τύπο. Αυτό σημαίνει λιγότερη κατανάλωση χρωστικής ουσίας για να επιτευχθεί ο επιθυμητός κορεσμός χωρίς καμία ρετουσάρισμα κατά τη διάρκεια ζωής του εμφυτεύματος.

Παρόλα αυτά, αν η πελάτισά σας είναι ιδιαίτερα αλλεργικό άτομο, καλό είναι να γίνει ένα δοκιμαστικό τεστ δερματικής αλλεργίας.

 

Μην ξεχνάτε οτι μπορείτε να μας καλείτε στο 2103000409 ή αν το επιθυμείτε να μας στέλνετε τις εφαρμογές και τις απορίες σας στο info@24beauty-academy.gr

Your Permanent Beauty Academy

Λ. Βασιλέως Γεωργίου 16Α, Χαλάνδρι