Μπορώ να εκπαιδευτώ ταυτόχρονα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, χειλιών και ματιών; | Your Permanent Beauty Academy

Μπορώ να εκπαιδευτώ ταυτόχρονα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, χειλιών και ματιών;

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ / 10-19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
22/02/2018
Πώς μπορώ να εξελιχθώ ως PMU Artist;
06/03/2018

Είναι μια ερώτηση που μάς θέτουν αρκετά συχνά στη Υour Permanent Beauty Academy.  Εμείς -εν αντιθέσει με τον ανταγωνισμό όντας leaders της αγοράς και βγάζοντας PMU Experts υψηλών προδιαγραφών- είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στο να διδαχθεί ένας αρχάριος άνθρωπος όλες τις τεχνικές κι εφαρμογές μαζί.

Ο σκοπός της Ακαδημίας μας είναι ο κάθε εκπαιδευόμενος να διδαχθεί σωστά σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο την κάθε τεχνική κι αφού αποκτήσει τη βασική του εκπαίδευση και νιώσει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του- κάνοντας πολύ πρακτική εξάσκηση- να προβεί στις επόμενες βαθμίδες εκπαίδευσης.  Κατ΄ αυτόν τον τρόπο γίνεται καλύτερη αφομοίωση της θεωρητικής γνώσης και εν τω βάθει εξειδίκευση, μέσω πρακτικής,  στην κάθε τεχνική.

Η βασική εκπαίδευση στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών περιλαμβάνει:

  • Δερμογράφος: Τεχνικές «Ελαφρά Σκίαση» & «τρίχα- τρίχα»
  • Πενάκι: Τεχνική «Microblading»

Στο σεμινάριο  60 ωρών οι σπουδαστές μαθαίνουν μέσω των 3 φυσικών μοντέλων/ ανά σπουδαστή,  να ξεχωρίζουν και να αξιολογούν με ασφάλεια  το κάθε περιστατικό ώστε να επιλεγεί η ορθή τεχνική για τον κάθε πελάτη.

Αφού ολοκληρωθεί το βασικό σεμινάριο και η μαθητευόμενη/ος το έχει παρακολουθήσει ανελλιπώς  λαμβάνει πιστοποίηση σπουδών. Αμέσως μετά κι αφού κάνει πρακτική εξάσκηση για 6 μήνες τουλάχιστον μπορεί να παρακολουθήσει το Advanced course που αφορά στα χείλη και στα μάτια.

Τί είναι το Advanced course  και τί περιλαμβάνει:

Απευθύνεται σε άτομα με 6μηνη επιτυχή προϋπηρεσία προκειμένου να μπορούν να το παρακολουθήσουν χωρίς δυσκολία όσοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
Η θεματολογία, είναι  προσαρμοσμένη για PMU Αrtists που κατέχουν τις βασικές γνώσεις με σκοπό την απόκτηση πιο εξειδικευμένων γνώσεων & τεχνικών. Διδάσκονται 4 τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ βλεφάρων & χειλιών που περιλαμβάνουν:

  • “Κλασικό Εyeliner”
  • “Lashliner”
  • “Semi-Full Lips”
  • “Full Lips”

Υπάρχουν τρεις τρόποι κράτησης θέσης:

  • Να κάνετε online κράτηση
  • Να τηλεφωνήσετε στα: 210 3000 409 ή 211 111 2677
  • -Να στείλετε e-mail στο info@24beauty-academy.gr

 Γιατί να μην εκπαιδευτείτε με τους κορυφαίους; Όπως πάντα τονίζουμε είστε η προτεραιότητά μας και θέλουμε να πετύχετε!