Πώς μπορώ να εξελιχθώ ως PMU Artist; | Your Permanent Beauty Academy

Πώς μπορώ να εξελιχθώ ως PMU Artist;

Μπορώ να εκπαιδευτώ ταυτόχρονα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, χειλιών και ματιών;
01/03/2018
International Beauty Blossom Congress 18-19 Μαρτίου 2018
08/03/2018

Για να εξελιχθείς ως PMU Artist πέραν της βασικής σου εκπαίδευσης, χρειάζεται να αγαπάς το αντικείμενο του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Αν έχεις πάθος μ’ αυτό αυτόματα και χωρίς σκέψη θα αφιερώνεις χρόνο να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου.

Είναι βασικό να θέλεις να μαθαίνεις, να διαβάζεις μαρτυρίες πελατών, να βλέπεις τί γίνεται στην ελληνική αγορά αλλά και στη διεθνή και βέβαια να προσπαθείς να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όσο περισσότερο επενδύεις στο επάγγελμά σου και στα μυστικά του τόσο τα εφόδια αυτά θα σε ενδυναμώνουν και θα σου αυξάνουν την αυτοπεποίθηση άρα σε βάθος χρόνου και την πελατεία.

Μην αφήνεις το χρόνο να κυλάει εις βάρος σου. Επένδυσε ένα ποσό του κέρδους σου σε γνώση, πρώτης ποιότητος εργαλεία και αναλώσιμα όπως της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας BIOTEK γιατί ποτέ όσα ήδη γνωρίζεις δεν επαρκούν.

Άδραξε κάθε δυνατή ευκαιρία και γίνε ένα μεγάλο αυτί και μάτι προκειμένου να «ρουφάς» γνώση.

Είναι σημαντικό να μαθαίνεις από πρώτο χέρι τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις της μόδας και να ανακαλύπτεις και να πειραματίζεσαι με τα  νέα υλικά και τα καινούργια χρώματα.

Εν κατακλείδι, προσπάθησε να  εξελίσσεσαι κάθε μέρα! Βάλε ως στόχο να αξιοποιείς ευκαιρίες για  σεμινάρια και συνέδρια όπως αυτό που πραγματοποιείται  για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά στις 18 & 19 Μαρτίου 2018, στο Athens Plaza στο Σύνταγμα. Η δυναμική του BB Congress 2018 έγκειται όχι μόνο στη μοναδικότητα του concept, αλλά ξεχωρίζει επίσης γιατί -προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- συμπυκνωμένη γνώση με πολλές LIVE επιδείξεις νέων και πρωτοπόρων τεχνικών από κορυφαίους και διακεκριμένους επαγγελματίες, που ξεχωρίζουν στην παγκόσμια σκηνή των BEAUTY EXPERTS!!!

Κέρδισε 50% ΈΚΠΤΩΣΗ στο 1ο International BROW & LASH CONGRESS συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα
https://24beauty-academy.gr/registration-form/

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο https://bbcongress.com/.