Χείλη & Μάτια: Για την pmu arist που θέλει να εξειδικεύσει τις υπηρεσίες της | Your Permanent Beauty Academy

Χείλη & Μάτια: Για την pmu arist που θέλει να εξειδικεύσει τις υπηρεσίες της

Ψάχνεις γρήγορες και οικονομικές σπουδές;
17/09/2019
Ντύσε τις πελάτισσές σου με εντυπωσιακά extension!
30/09/2019

Το επόμενο στάδιο για την επαγγελματία ημιμόνιμου που θέλει να εξειδικεύσει τις υπηρεσίες της, είναι τα Χείλη & τα Μάτια!

Η ιδέα του σεμιναρίου προέκυψε από την επικοινωνία σας μαζί μας. Όντας experts στο Ημιμόνιμο φρυδιών, σε μία ή και στις 2 τεχνικές  (Ελαφρά Σκίαση & Τρίχα- Τρίχα), αρκετές «νέο-εκπαιδευόμενες» αισθάνεστε έτοιμες να προχωρήσετε στην εφαρμογή Ημιμόνιμου στις περιοχές των ματιών και των χειλιών και να δημιουργήσετε full face αποτελέσμα στις πελάτισές σας!

  

Το Ημιμόνιμο κραγιόν και το Ημιμόνιμο μολύβι ματιών, όπως το συναντάμε συχνά, ολοκληρώνουν τον τονισμό των χαρακτηριστικών μιας γυναίκας: Η αλήθεια να λέγεται! Έχοντας προσφέρει ήδη καλοσχηματισμένα φρύδια σε μια κυρία αυτό, που θα απογειώσει την εικόνα της είναι το περίγραμμα ακρίβειας και μακράς διάρκειας, που προσφέρει το «Classic Eyeliner liner» και βέβαια, τα σαρκώδη και λαμπερά χείλη που έχει ως αποτέλεσμα η εφαρμογή « Full Lips»!

Οι εφαρμογές αυτές βέβαια δεν προϋποθέτουν Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών. Ίδια ανάγκη θα έχει μια πελάτισσα Σας, που π.χ. της κάνετε henna brows, και παραπονιέται για τα άχρωμα χείλη της που με την άροδο των χρόνων έχουν χάσει το σχήμα τους. Η εξειδίκευση στα χείλη και μάτια σας επιτρέπει, ως επαγγελματίες, να εξελίξετε τη δεξιοτεχνία σας, τη γνώση της χρηματολογίας όλου του προσώπου, να μπορείτε να δώσετε συμβουλές, να δουλέψετε με ειδικά χρώματα (Rouge Intense & Black, brown Green & Blue Liner) .

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν:

  • Επιλογή σωστού σχήματος για κάθε περίπτωση
  • Βελόνες & Μηχανήματα: πώς επηρεάζουν το αποτέλεσμα
  • Χρωστικές και πολλά δοκιμασμένα mix για σίγουρη επιτυχία
  • Minimum απώλεια χρώματος κατά την επούλωση
  • Ιστορικό Υγείας του πελάτη και τι πρέπει να προσέχεις
  • Εφαρμογές χωρίς τραυματισμό & πόνο
  • Ιατρική προσέγγιση του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ με βάση την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και την πολυετή εμπειρία της Natalia Babenko
  • Πρακτική άσκηση σε χαρτί, latex και πολλά φυσικά μοντέλα ανά εκπαιδευόμενη

Κατά την εκπαίδευση χρησιμοποιούμε προϊόντα και εξοπλισμό ΒΙΟΤΕΚ. Τα προϊόντα, εργαλεία, μηχανήματα και τα μοντέλα για την εκπαίδευση παρέχονται δωρεάν, ενώ μετά την εκπαίδευση μπορείτε να προμηθευτείτε μηχανήματα, αναλώσιμα και υλικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) σε προνομιακή τιμή.

Στο τέλος της εκπαίδευσης δίνεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Η ταχύρρυθμη εκπαίδευση για προχωρημένες (2 ημέρες) θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Οκτωβρίου στο χώρο της ακαδημίας μας, Λ. Βασι. Γεωργίου 16, Χαλάνδρι.