Ψάχνεις γρήγορες και οικονομικές σπουδές; | Your Permanent Beauty Academy

Ψάχνεις γρήγορες και οικονομικές σπουδές;

Σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο YPBA
11/09/2019
Χείλη & Μάτια: Για την pmu arist που θέλει να εξειδικεύσει τις υπηρεσίες της
24/09/2019

Στο ξεκίνημα σου, σαν μελλοντική ειδικός στον κλάδο της ομορφιάς, ψάχνεις γρήγορες και οικονομικές σπουδές.

Οι λόγοι είναι πολλοί και εύλογοι

  1. Μένεις εκτός Αθηνών και το κόστος διαμονής αυξάνει πολύ το σύνολο του σεμιναρίου.
  2. Έχεις μικρά παιδιά και δεν μπορείς να λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι κάθε μέρα.
  3. Εργάζεσαι και πρέπει να πάρεις άδεια, καθώς στα σεμινάριά μας απαιτείται η καθημερινή σου παρουσία.
  4. Γνωρίζεις ήδη τα βασικά του Ημιμόνιμου και Βιάζεσαι να ξεκινήσεις τις εφαρμογές.

Η ακαδημία μας αντιλαμβάνεται και σέβεται όλους τους παραπάνω λόγους, γι΄αυτό και σχεδιάζει σεμινάρια λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες σας. 

Στην Your permanent Beauty Academy στηρίζουμε τις νέες επαγγελματίες.

  1. Οι εκπαιδευόμενές μας έχουν εκπτωτικά προνόμια, ώστε να μπορούν να προμηθευτούν τα βασικά εργαλεία, χρωστικές και αναλώσιμα. Αγοράζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, βοηθάτε τις εφαρμογές σας σε διάρκεια  αλλά σημαντικότερα, ενισχύετε το όνομά σας και χτίζετε φήμη!
  2. Το ωράριο των σεμιναρίων μας μπορεί να είναι απαιτητικό (8ωρο συνεχόμενο) αλλά είναι ταχύρυθμο ώστε να τελειώσετε άμεσα και να γυρίσετε στο επαγγελματικό ή οικογενειακό σας πρόγραμμα χωρίς χρονοτριβές!
  3. Τα σεμινάριά μας εμπλουτίζονται διαρκώς ώστε να περιλαμβάνουν τελευταίες πρακτικές, trends και tips ώστε η νέα επαγγελματίας να ξεκινήσει άμεσα χωρίς «κενά» και απορίες.
  4. Για την επαγγελματία που έχει ήδη πολλά ραντεβού, έχουμε φροντίσει τα master class μας να είναι μονοήμερα, και στην αρχή της εβδομάδας.

Τα σεμινάριά Ημιμόνιμου Μακιγιάζ πρέπει να εκπαιδεύσουν την νέα ειδικό στη χρήση του κατάλληλου εργαλείου, π.χ. δερμογράφου ανά τεχνική, και στην επιλογή και μίξη των κατάλληλων χρωστικών.  Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Μια αρχάρια επαγγελματίας, πρέπει να μάθει τη θεωρία, να κάνει πρακτική σε χαρτί & latex πριν αγγίξει δέρμα και φυσικά μετά σε φυσικό μοντέλο!

Σεβόμαστε την ανάγκη σας για οικονομικές σπουδές. Έχουμε διατηρήσει χαμηλό το κόστος  χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα στα υλικά, ή στο χρόνο εκμάθησης, καθώς η επανάληψη των κινήσεων είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Γι΄αυτό και ακόμα και τα ταχύρυθμα μας, είναι 2ήμερα ώστε τη 2η μέρα η εκπαιδευομένη να κληθεί να «θυμηθεί» και επαναλάβει κινήσεις ώστε όταν πια τις κάνει μόνη της, να είναι οικίες!

 

Ακόμα ψάχνεις για γρήγορες και οικονομικές σπουδές;

Σκέψου ολιστικά και έλα στην Your Permanent Beauty Academy. Γράψου στα πιο οικονομικά αλλά και πλούσια σε ύλη και υλικά σεμινάρια. Έλα στα  γρήγορα – 2ήμερα- αλλά και εντατικά σεμινάρια για αρχάριες και προχωρημένες! Κάλεσέ μας σήμερα κιόλας και ενημερώσου για τα σεμινάρια του Φθινοπώρου! 

Λ. Βασιλέως Γεωργίου 16,  Χαλάνδρι, 210-3000409