Σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο YPBA | Your Permanent Beauty Academy

Σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο YPBA

Κάνε δυναμικό ξεκίνημα με σύμμαχο την Your Permanent Beauty Academy!
02/09/2019
Ψάχνεις γρήγορες και οικονομικές σπουδές;
17/09/2019

Αν το μακιγιάζ για σένα δεν είναι απλό χόμπι, αλλά πάθος και όνειρο, γιατί να μην το κάνεις επάγγελμα; Γίνε ειδικός, παρακολουθώντας σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στο YPBA!

Γίνε ειδικός στις τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ μέσα από τα ταχύρυθμα και ολοκληρωμένα σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζ Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Είτε είσαι αρχάρια ή προχωρημένη, στην ακαδημία μας θα βρεις την γνώση και εξειδίκευση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ή να προχωρήσεις το επάγγελμά σου.

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τα ταχύρυθμα σεμινάρια της ακαδημίας μας εκτείνονται σε 16 ώρες, 2 ημέρες από 8 ώρες, και περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική σε χαρτί, Latex και φυσικό μοντέλο. Τα σεμινάρια αφορούν ξεχωριστές τεχνικές το κάθε ένα. Ημιμόνιμο για Φρύδια, Χείλη ή και Μάτια.

Τα φρύδια έχουν την τιμητική τους αφού αυτή είναι και η βάση του ημιμόνιμου – όλη η θεωρία και η χρωματολογία, αλλά θα είναι και ο μεγαλύτερος όγκος των μελλοντικών ραντεβού σας. Τα Χείλη και τα Μάτια έχουν 2 διαφορετικά σεμινάρια: Το “LIPS & EYES” απευθύνεται σε αρχάριες, ενώ το FULL LIPS είναι Masterclass, μίας ημέρας, απευθύνεται σε επαγγελματίες ή προχωρημένες. Ουσιαστικά πρόκειται  για ένα συμπυκνωμένο 2ήμερο, το οποίο διδάσκεται από την κα Ναταλία Babenko, ιδιοκτήτρια της ακαδημίας και Master trainer της BIOTEK MILANO.

Τεχνικές φρυδιών, χειλιών και ματιών όπως το “Τρίχα – Τρίχα“, το “Ελαφρά Σκίαση“, το “Lips & Eyes“. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου, οι εκπαιδεύομενες παίρνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, υπογεγραμένο από την εκπαιδεύτρια της YPBA.

 

ΈΚΠΤΩΣΗ

Όλες οι εκπαιδευόμενες έχουν 10% έκπτωση στα προϊόντα & στα μηχανήματα ημιμόνιμου, με ισχύ 2 χρόνια απο το σεμινάριο που πήραν!!! Μάθετε τη χρωματολογία και μετά αγοράστε τα βασικά χρώματα για να ξεκινήσετε με 10% έκπτωση. Κάντε τις σημειώσεις σας στη λίστα απαραίτητων υλικών που θα σας δώσει η εκπαιδεύτριά σας, και χρησιμοποιήστε την έκπτωση που έχετε με την κάρτα εκπαιδευόμενης για να ξεκινήσετε την καριέρα σας με οικονομικό όφελος!

Κάντε το όνειρό σας επάγγελμα. Εκμεταλλευτείτε την δεξιοτεχνία, ταλέντο ή ήδη υπάρχουσα γνώση και ελάτε στα σεμινάρια της Your Permanent Beauty Academy. Πληροφορίες εδώ

Καλέστε μας για να μάθετε πως μπορείτε να κερδίσετε 15% έκπτωση!

YOUR PERMANENT BEAUTY ACADEMY

Λ. Βασιλέως Γεωργίου 16, χαλάνδρι

210-3000409 / 211216677