Είσαι microblading artist & θες να εκπαιδευτείς σε εφαρμογές με μηχάνημα;

Είσαι microblading artist και θες να εκπαιδευτείς στις εφαρμογές με μηχάνημα; Στην Your Permanent Beauty Academy μπορείς!

Προϊόντα pmu: επέλεξε τα σωστά για να κάνεις MONO επιτυχημένες δουλειές
11/07/2018
Basic Course Σεπτεμβρίου για αρχάριους: Εκπαιδεύσου στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ από τους κορυφαίους τώρα!
25/07/2018

Πολύ συχνά ακούμε από ενδιαφερόμενες και νέες σπουδάστριες της Your Permanent Beauty Academy για ποιο λόγο είναι απαραίτητο να εκπαιδευτούν σε όλες τις τεχνικές Ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών αφού το κοινό τους ενδιαφέρεται κυρίως για microblading.

Η απάντηση που δίνουμε είναι η εξής: γιατί αν προσφέρεις μόνο την τεχνική του microblading τότε ΔΕΝ είσαι ολοκληρωμένος PMU Artist! Παρέχοντας μόνο μία τεχνική αυτομάτως αποκλείεις μια μεγάλη μερίδα κοινού που δεν επιθυμεί ή δεν ενδείκνυται να κάνει microblading.

Όπως τονίζει πολύ συχνά η Ιδρύτρια της Your Permanent Beauty Academy και πιστοποιημένη με Medical Degree κ. Natalia Babenko, η τεχνική του microblading δείχνει πολύ φυσική και όμορφη αλλά όχι σε όλους τους τύπους δέρματος. Οι γυναίκες με πιο ευαίσθητο και λιπαρό δέρμα πρέπει αναγκαστικά να κάνουν σκίαση ή τουλάχιστον συνδυασμό των δύο τεχνικών ώστε το αποτέλεσμα να είναι ποιοτικό, χωρίς γρήγορες απώλειες.

Πως μπορείς να περάσεις από το microblading στις εφαρμογές με μηχάνημα;

Η Your Permanent Beauty Academy, η κορυφαία σχολή εκπαίδευσης Ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Αθήνα, διοργανώνει τον Οκτώβριο το καλύτερο Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο 30 ωρών για microblading artists που θα τους εισάγει και θα τους εκπαιδεύσει σε 3 τεχνικές με μηχάνημα: Τρίχα Τρίχα, Σκίαση και Full Natural (συνδυασμός των 2 τεχνικών). Δες περισσότερες πληροφορίες για το MΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ for Microblading Artists ΕΔΩ.

Η γνώση και η εξειδίκευση δεν σταματούν ποτέ και όσο περισσότερες υπηρεσίες μπορείς να προσφέρεις, τόσο πιο επιτυχημένος επαγγελματίας θα είσαι. Ωστόσο αυτό που σε συμβουλεύουμε στην Your Permanent Beauty Academy είναι να μην ξεχνάς πως κάθε νέα γνώση που λαμβάνεις πρέπει να την εξασκείς και να την εφαρμόζεις με τον καλύτερο τρόπο. Στόχος δεν είναι να «πειραματιστείς» στον κόσμο που σε εμπιστεύεται μόνο και μόνο για να δείχνεις ενημερωμένος αλλά μέσα από τη δραστηριότητά σου να εξελίσσεις το επάγγελμα και τη φήμη σου!