Προϊόντα pmu: επέλεξε τα σωστά για να κάνεις μόνο επιτυχημένες δουλειές

Προϊόντα pmu: επέλεξε τα σωστά για να κάνεις MONO επιτυχημένες δουλειές

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Τι πρέπει να προσέχει ΠΑΝΤΑ ένας επαγγελματίας PMU Artist πριν την εφαρμογή;
05/07/2018
Είσαι microblading artist και θες να εκπαιδευτείς στις εφαρμογές με μηχάνημα; Στην Your Permanent Beauty Academy μπορείς!
18/07/2018

Τα προϊόντα και οι χρωστικές που χρησιμοποιεί κάθε επαγγελματίας που ασχολείται με το Ημιμόνιμο μακιγιάζ καθορίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος που προσφέρει. Δεν είναι όλες οι χρωστικές το ίδιο καλές και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και η χώρα προέλευσης της εταιρείας και αν είναι πιστοποιημένη.

Στην Your Permanent Beauty Academy χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα και χρώματα της ΒΙΟΤΕΚ, με έδρα το Μιλάνο, που προμηθεύει τους κορυφαίους του PMU σε όλον τον κόσμο. Και όχι τυχαία καθώς πρόκειται για χρώματα που συμμορφώνονται με όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την ασφάλεια του καταναλωτή, είναι υποαλλεργικά και απόλυτα σταθερά, που σημαίνει πως δεν πρασινίζουν ή γκριζάρουν με την πάροδο του χρόνου.

Τα χρώματα ΒΙΟΤΕΚ δεν χρειάζονται μίξεις με βάσεις χρωμάτων, αντιθέτως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ατόφια για να δημιουργήσουν γοητευτικά αποτελέσματα. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι μιξάροντας διαφορετικές αποχρώσεις ΒΙΟΤΕΚ μπορείς να δημιουργήσεις όλη τη γκάμα των χρωμάτων και να καλύψεις κάθε πιθανή ανάγκη των πελατών σου.

Ακόμη, όλες οι χρωστικές ΒΙΟΤΕΚ, για τα φρύδια, τα χείλη και τα βλέφαρα, δείχνουν στο δέρμα όπως ακριβώς υπόσχονται. Μπες ΕΔΩ και δες όλη την γκάμα των χρωστικών Ημιμόνιμου μακιγιάζ, οι οποίες αποδίδουν πιστά την απόχρωση που βλέπεις. Έτσι, μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά μάτια το προϊόν, ακόμη και χωρίς να το δοκιμάσεις, χωρίς να τρέμει για «αναμφίβολα» αποτελέσματα!

Τέλος, η ΒΙΟΤΕΚ πρωτοπορεί ακόμη μια φορά και παρουσιάζει τις νέες, εντονότερες χρωστικές INTENSE για τα χείλη και τα φρύδια, που διαρκούν περίπου 6 με 9 μήνες. Όλη η γκάμα INTENSE για τα χείλη είναι η ιδανική λύση για όσες γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν μια πιο extreme απόχρωση όπως καρπουζί ή κοραλλί για λίγο, ενώ για την περιοχή των φρυδιών είναι ιδανικές για πιο λιπαρά δέρματα που ούτως ή άλλως χρειάζονται γρηγορότερη ανανέωση.

 

Τα χρώματα που χρησιμοποιείς, μετά την επιλογή του κατάλληλου μηχανήματος, αποτελούν τον βασικό παράγοντα της επιτυχίας σου. Ακόμη και αν έχεις επιλέξει κάτι διαφορετικό, μπορείς να συμβουλευτείς την Your Permanent Beauty Academy για το πώς μπορείς να εμπλουτίσεις τη γκάμα σου με τα κορυφαία προϊόντα ΒΙΟΤΕΚ όπως όλοι οι top PMU Artists ανά τον κόσμο.

 

Για παραγγελίες μπορείς να καλέσεις στο 210 3000 409 (καθημερινές 10:00-18:00)