Ημιμόνιμο μακιγιάζ:Τι πρέπει να προσέχει πάντα ένας επαγγελματίας PMU Artist

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Τι πρέπει να προσέχει ΠΑΝΤΑ ένας επαγγελματίας PMU Artist πριν την εφαρμογή;

Τι πρέπει να προμηθευτεί ένας επαγγελματίας PMU Artist στο ξεκίνημα της καριέρας του;
27/06/2018
Προϊόντα pmu: επέλεξε τα σωστά για να κάνεις MONO επιτυχημένες δουλειές
11/07/2018

Πέρα από την σωστή εκτέλεση της κάθε τεχνικής στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ, σε όλα της τα σεμινάρια η Your Permanent Beauty Academy δίνει μεγάλη έμφαση στο να εκπαιδεύσει τους νέους pmu artists και στις περαιτέρω απαιτήσεις του επαγγέλματος, όπως είναι η δημιουργία εμπιστοσύνης με τον πελάτη και η λήψη ολοκληρωμένου ιατρικού ιστορικού, προς αποφυγή λαθών.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Τι πρέπει να κάνεις ΠΡΙΝ την εφαρμογή

Όπως θα μάθεις και κατά την εκπαίδευσή σου στην ακαδημία της κ. Natalia Bebenko, δύο είναι τα βήματα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς όντας PMU Artist. Καταρχάς, πολύ σημαντική είναι η προσεκτική και ειλικρινής συζήτηση με την ενδιαφερόμενη, ώστε να κατανοήσεις τι πραγματικά ζητά. Τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας είναι καθοριστικά γιατί μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να μάθεις το στυλ της και τον τρόπο που θέλει να δείχνει στην καθημερινότητά της. Διαφορετικό σχήμα και ένταση θα προτείνεις σε μια νεαρότερη κοπέλα που δεν φοβάται να τολμήσει όσον αφορά στο look της και εντελώς διαφορετικό προφίλ θα δημιουργήσεις για μια πιο ώριμη γυναίκα.

Στη συνέχεια, και έχοντας αποφασίσει ποια είναι η πιο κατάλληλη τεχνική βάσει των μετρήσεων που θα διδαχθείς στην Your Permanent Beauty Academy, είναι απαραίτητο να πάρεις ένα ιατρικό ιστορικό από την πελάτισσά σου. Το ιστορικό αυτό είναι αναγκαίο όχι μόνο για το τυπικό  αρχείο σου αλλά και για να σου διασφαλίσει πως δεν θα υπάρξει καμία απολύτως ανεπιθύμητη «παρενέργεια» κατά τη συνεδρία.

Και για να σε καθησυχάσουμε με τον όρο παρενέργεια εννοούμε την πιθανότητα η απόδοση του Ημιμόνιμου μακιγιάζ να μην είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική των ικανοτήτων σου.

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες όπως η λιπαρότητα του δέρματος και οι ορμονολογικές  μεταβολές. Πολλές φορές λοιπόν κάποια πάθηση ή ένα πρόσφατο χειρουργείο που έχει υποβληθεί η πελάτισσα ή ακόμη και ένα φαινομενικά αθώο φάρμακο- όπως η αντιβίωση – μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την διάρκεια και την ποιότητα της δουλειάς σου.

 

Extra tip από την Your Permanent Beauty Academy: το μυστικό που σε καθιστά Εξειδικευμένο Επαγγελματία είναι να παρέχεις ασφάλεια και μετά την εφαρμογή, δίνοντας αναλυτικές οδηγίες φροντίδας στην πελάτισσά σου.
Δίνοντας γραπτά όλα τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσει, την απαλλάσσεις από το άγχος αν τα κατάλαβε όλα και θα νιώθει ικανοποιημένη που σε επέλεξε!