Τι πρέπει να προμηθευτεί ένας επαγγελματίας PMU Artist στο ξεκίνημα της καριέρας του;

Τι πρέπει να προμηθευτεί ένας επαγγελματίας PMU Artist στο ξεκίνημα της καριέρας του;

Εκπαιδεύτηκες στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Αρκεί για να ξεκινήσεις να δουλεύεις ως επαγγελματίας;
20/06/2018
Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Τι πρέπει να προσέχει ΠΑΝΤΑ ένας επαγγελματίας PMU Artist πριν την εφαρμογή;
05/07/2018

Το κλειδί για μια σωστή καριέρα για σένα που τώρα ξεκινάς ως επαγγελματίας PMU Artist είναι να προμηθευτείς αμέσως μετά την εκπαίδευσή σου τα απαραίτητα εργαλεία και αναλώσιμα για να ξεκινήσεις γρήγορα τις εφαρμογές. Όπως έχουμε ήδη πει, οι πρώτες περιπτώσεις πελατών θα είναι κοντινά σου πρόσωπα. Όμως η ποιότητα της δουλειάς σου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι κατώτερη της φήμης που θέλεις να αποκτήσεις!

Ξεκινώντας την ενασχόλησή σου ως επαγγελματίας PMU Artist χρειάζεσαι να εξοπλιστείς με:

Τη μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να τη δώσεις στην επιλογή του κατάλληλου μηχανήματος. Ο δερμογράφος είναι το βασικό εργαλείο στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ και πρέπει να είναι υψηλών προδιαγραφών για να μπορεί να δημιουργεί διακριτικά και όμορφα αποτελέσματα. Το κόστος για ένα μηχάνημα με πολλές δυνατότητες είναι όντως υψηλό, όμως είναι μια σημαντική επένδυση που θα σε ανταμείψει μακροπρόθεσμα. Να θυμάσαι πως μπορεί να ξεκινάς από τα φρύδια αλλά γρήγορα θα εμπλουτίσεις τις υπηρεσίες σου με εφαρμογές σε χείλη και βλέφαρα. Με το κατάλληλο μηχάνημα θα μπορείς να έχεις τη μέγιστη απόδοση σε οποιαδήποτε περίπτωση, κάνοντας πάντοτε ποιοτική δουλειά.

  

Stilus Evo                                                              Pratika 

 

Ο εξοπλισμός είναι το Α και το Ω στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ καθώς δερμογράφος από δερμογράφο διαφέρει.
Το σωστό μηχάνημα αποτελεί τη βασική επαγγελματική επένδυση και τα θεμέλια της καριέρας σου.
Γι’ αυτό οφείλεις να είσαι σίγουρη για την επιλογή των υλικών σου και καλό είναι να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά.
Στην Your Permanent Beauty Academy μπορείς να ενημερωθείς για τα κορυφαία προϊόντα ΒΙΟΤΕΚ (Μιλάνο) και φυσικά να τα προμηθευτείς με σημαντική έκπτωση.