Εκπαιδεύτηκα στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Μπορώ να ξεκινήσω να δουλεύω;

Εκπαιδεύτηκες στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Αρκεί για να ξεκινήσεις να δουλεύεις ως επαγγελματίας;

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ & Διαφήμιση: Πώς μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου πιο αποτελεσματικά;
14/06/2018
Τι πρέπει να προμηθευτεί ένας επαγγελματίας PMU Artist στο ξεκίνημα της καριέρας του;
27/06/2018

Εκπαιδεύτηκα στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Αρκεί για να ξεκινήσω να δουλεύω ως επαγγελματίας; Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι ενδιαφερόμενες μαθήτριες αλλά και οι απόφοιτοι της Your Permanent Beauty Academy είναι αν η εκπαίδευση αρκεί για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Θα θέλαμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε πως παρακολουθώντας το βασικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Basic Course για Αρχάριους 60 ωρών στην Σχολή μας (Εκπαίδευση στις 3 βασικές τεχνικές Ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών: Τρίχα Τρίχα, Ελαφρά Σκίαση, Microblading) θα διδαχθείς θεωρία αλλά θα κάνεις και πολλή πρακτική. Αρχικά σε χαρτί και λάτεξ και στη συνέχεια σε φυσικά μοντέλα, τα οποία παρέχονται από στην Σχολή.

Η πρακτική γίνεται πάντοτε με την επίβλεψη της εξειδικευμένης PMU Artist και Εισηγήτριας του Σεμιναρίου κας Natalia Babenko με στόχο την απόλυτη καθοδήγηση και επίλυση πιθανών αποριών που προκύπτουν επί τω έργω. Ο αριθμός των μοντέλων για πρακτική δεν είναι τυχαίος αφού επιχειρεί να καλύψει διαφορετικούς τύπους δέρματος αλλά και χαρακτήρων, ώστε να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μεγάλη γκάμα πελατών.

Στη συνέχεια, η «εξάσκηση» στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ δεν σταματά. Μπορείς να κάνεις τις πρώτες σου εφαρμογές σε πιο κοντινά σου πρόσωπα. Φίλες ή συγγενείς αποτελούν πρώτης τάξεως περιπτώσεις αφού θα νιώθεις αρκετά οικεία ήδη άρα θα εξοικειωθείς πιο γρήγορα και με τις υπόλοιπες διαδικασίες όπως relating με την πελάτισσα και συμβουλευτική για το τι ταιριάζει στην κάθε μία.

Έχοντας κάνει τα παραπάνω, μπορείς να ξεκινήσεις να διαφημίζεις τη δουλειά σου σε κάποια προσωπική σελίδα στο Facebook και το Instagram και ο κόσμος σιγά σιγά να σε γνωρίζει και να σε εμπιστεύεται. Εναλλακτικά, αν επιθυμείς να αναζητήσεις εργασία σε κάποιο οργανωμένο Κέντρο, και πάλι μπορείς αφού θεωρείσαι πια επαγγελματίας στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Στην Your Permanent Beauty Academy έχουμε εκπαιδεύσει δεκάδες μαθήτριες
και αυτό που μπορούμε με σιγουριά να πούμε είναι ότι κανείς δεν ξεκινά επαγγελματίας στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.
Γίνεται όμως!
Με την συνεχή ενασχόληση με το επάγγελμα αποκτάς εμπειρία και βελτιώνεσαι.
Σαφώς η φυσική κλίση και η προσοχή στην λεπτομέρεια παίζουν σημαντικό ρόλο, ωστόσο όσο πειραματίζεσαι τόσο μαθαίνεις.

Να θυμάσαι πως και τα λάθη είναι προγραμματισμένα να συμβούν και δεν χρειάζεται να σε φοβίζουν,
αρκεί να τα χρησιμοποιείς ως βήμα για πρόοδο και όχι ως αποτροπή.