Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Προώθησε τη δουλειά σου πιο αποτελεσματικά

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ & Διαφήμιση: Πώς μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου πιο αποτελεσματικά;

Τι κάνει έναν επαγγελματία στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ πραγματικά επιτυχημένο;
07/06/2018
Εκπαιδεύτηκες στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ: Αρκεί για να ξεκινήσεις να δουλεύεις ως επαγγελματίας;
20/06/2018

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ & Διαφήμιση: Πώς μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου πιο αποτελεσματικά; Έχοντας ασχοληθεί έστω και λίγο με το Ημιμόνιμο μακιγιάζ θα έχεις ήδη καταλάβει ότι πρόκειται για έναν συναρπαστικό κόσμο, με συνεχή εξέλιξη και πολλή αναγνώριση. Όμως η επιτυχία σου περνάει και στον κόσμο; Και έτσι ακριβώς όπως θα ήθελες ώστε να σε εμπιστευτούν;

Παρακάτω θα δεις μερικά tips για το πώς η διαφήμιση θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα τη δουλειά σου μέσω του Internet

1. Γνωρίζεις ήδη πολύ καλά πως τα social media (Facebook & Instagram κυρίως και ακολουθούν Pinterest, Twitter & Google) είναι το βασικό – αν όχι το βασικότερο- εργαλείο κάθε επαγγελματία. Είναι άμεσα, εύχρηστα και ΟΛΟΙ έχουν λογαριασμό τουλάχιστον σε κάποιο μέσο. Αποτελούν το καταλληλότερο περιβάλλον για να δείξεις αποτελέσματα της δουλειάς σου και να δώσεις διευκρινιστικές πληροφορίες για τον τόπο, τρόπο και χρόνο λειτουργίας σου.

Ωστόσο κάνοντας λογαριασμό σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες δικτύωσης δεν σου εξασφαλίζει απαραίτητα θετικό αντίκτυπο στο κοινό. Πρέπει να προσέξεις τα εξής:

  • Να ανεβάζεις φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, με ευδιάκριτο αποτέλεσμα
  • Να ανεβάζεις με συγκεκριμένο και σταθερό ρυθμό ώστε το κοινό σου να ξέρει πότε να αναμένει νέο δείγμα
  • Να είσαι σύντομη στις περιγραφές σου δίνοντας την απαραίτητη πληροφορία μόνο
  • Να βάζεις hashtags (#) σχετικά με το αντικείμενο αλλά χωρίς υπερβολές
  • Να φροντίζεις να είσαι άμεση στις απαντήσεις σου σε πιθανά ερωτήματα

2. Χρειάζεται να κάνεις επίσημη σελίδα (site). Τα social media είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να σε μάθει ο κόσμος και να αποκτήσεις πολλούς ακολούθους γρήγορα. Σε δεύτερο χρόνο όμως, οφείλεις να δημιουργήσεις το δικό σου site που θα αποπνέει την αισθητική σου και θα γίνει το σήμα κατατεθέν σου. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις το δικό σου ιστότοπο και λογότυπο για να μπορέσεις να προσθέσεις αναλυτικότερες πληροφορίες για την εμπειρία και τις υπηρεσίες σου και για να μπορεί εύκολα το κοινό να σε αναγνωρίζει. Ενώ το σημαντικότερο, θα δημιουργήσει το αίσθημα ασφάλειας στην υποψήφια πελάτισσά πως αξίζει να σε επιλέξει.

Σε περίπτωση που κάτι σου ακούγεται κάπως εξειδικευμένο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως υπάρχουν πολλά σεμινάρια, ολιγόωρα και με χαμηλό κόστος τα οποία μπορούν να σε εκπαιδεύσουν στα βασικά βήματα για μια σωστή αρχή. Να θυμάσαι πως οι πιο επιτυχημένοι του χώρου όπως η   Your Permanent Βeauty Academy   έχουν ολοκληρωμένη online παρουσία, η οποία ανανεώνεται συστηματικά, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση.